Home Gaming Hitman Episode Three Marrakesh is beschikbaar

Hitman Episode Three Marrakesh is beschikbaar

by Mark van Truijen

Io-Interactive kondigt met trots aan dat HITMAN Episode 3: Marrakesh beschikbaar is.

In de gefeaturede missie ‘A Gilded Cage’ reist Agent 47 naar de drukke marktstad Marrakesh om de corrupte privébankier Claus Strandberg en zijn handlanger, legergeneraal Reza Zaydan, op de korrel te nemen voordat er rellen uitbreken in deze stad van contrasten.

“Marrakesh combineert de concepten van de eerste twee episodes van HITMAN: Parijs en Sapienza”, aldus Hannes Seifert, Studio Head van Io-Interactive. “We hebben de soms claustrofobische aard van het Showstopper-evenement in Parijs gecombineerd met de uitgestrektheid en levendigheid van Sapienza. Volgens mij valt er voor spelers in Marrakesh veel te verkennen en te experimenteren.”

Marrakesh biedt een zeer gedetailleerde, dichtbevolkte creatieve stealth sandbox met twee doelwitten, talloze kansen en uitdagingen, en een levende omgeving die je meevoert van drukke markten naar magische soeks, van de koele elegantie van het Zweedse consulaat naar de bezette ruïnes van een verlaten school. Infiltreer een belegerd consulaat om een man te doden die iedereen haat en schakel de legergeneraal uit die hem uit de gevangenis heeft bevrijd in Episode 3 van HITMAN.

HITMAN begon met een proloog en Parijs-locatie in maart. Episode 2: Sapienza werd uitgebracht in april, en nu is Episode 3: Marrakesh uit. HITMAN blijft regelmatige maandelijkse contentupdates krijgen, inclusief drie extra locaties: Thailand, de Verenigde Staten en de seizoensfinale van Japan later in 2016. Het spel heeft recentelijk ook de nieuwe feature “Elusive Targets” geïntroduceerd, waarbij spelers tot nu toe twee doelwitten zijn tegengekomen… In Marrakesh zal zeker meer zijn verstopt.

Episode 3: Marrakesh is een gratis onderdeel van het Full Experience Pack. Eigenaars van het Intro Pack kunnen kiezen uit het Upgrade Pack voor € 49,99 (met daarin alle content van dit jaar zodra deze wordt uitgebracht, inclusief live- en bonuscontent) of de losse locaties voor € 9,99 per stuk.

HITMAN is verkrijgbaar op het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, de Xbox One, het alles-in-één game- en entertainmentsysteem van Microsoft en Windows PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x