Home Gaming Hitman Episode 4 Bangkok vanaf 16 augustus op PS4 Xbox One en PC

Hitman Episode 4 Bangkok vanaf 16 augustus op PS4 Xbox One en PC

by Mark van Truijen

Io-Interactive heeft bevestigd dat HITMAN Episode 4 zich in Bangkok afspeelt en op 16 augustus beschikbaar is.

De “Club 27” missie voert spelers naar de pracht en praal van het luxe Himmapan hotel, gevestigd aan de oever van de Chao Phrya rivier, net buiten Bangkok. Jouw doelwitten zijn de rijzende rockster Jordan Cross, frontman van de hippe indie band The Class en zijn familie-advocaat Ken Morgan. Beiden verblijven op het moment in het luxe hotel als de band de laatste hand legt aan het langverwachte tweede album.

“Bangkok is de exotische setting voor de volgende aflevering in ons HITMAN seizoen” zegt Hannes Seifert, studio hoofd bij IO-Interactive. We zijn een beetje rock ‘n roll gegaan met deze aflevering, nu je target de lead zanger is van de band The Class en zijn familie advocaat. Verwacht dus dat je muziek instrumenten op een ongebruikelijke manier moet gebruiken.

Episode 4 : Bangkok mag je niet missen. Met nieuwe mogelijkheden en vermommingen, plus meer dan 65 verschillende challenges, het ontsluiten van nieuwe gear, wapens en items.

HITMAN begon in maart met een proloog en Parijs als locatie. Episode 2 : Sapienza volgde in april, Episode 3 : Marrakesh in mei, de Summer Bonus Episode in juli en Episode 4: Bangkok in augustus. De volgende episode speelt zich af in de Verenigde Staten, voordat de seizoensfinale in Japan later in 2016 plaats gaat vinden.

HITMAN is verkrijgbaar op het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, de Xbox One, het alles-in-één game- en entertainmentsysteem van Microsoft en Windows PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x