Home Gaming Hitman 2 aangekondigd – vanaf 14 november verkrijgbaar

Hitman 2 aangekondigd – vanaf 14 november verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment en de onafhankelijke spelontwikkelaar IO Interactive hebben vandaag HITMAN™ 2 aangekondigd, de opvolger van de internationaal geprezen game HITMAN™. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxes vol levendige omgevingen biedt HITMAN™ 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealthtechnieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor een unieke reeks gebeurtenissen te zorgen. HITMAN™ 2 is vanaf 14 november 2018 beschikbaar voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, het PlayStation®4 Pro-computer entertainmentsysteem, de Xbox One apparaten waaronder de Xbox One X en pc.

“Wij zijn dolenthousiast over onze samenwerking met IO Interactive voor HITMAN™ 2 om de nieuwste game in deze beroemde franchise naar zowel fervente HITMAN™-fans als nieuwe spelers te brengen”, aldus David Haddad, President van Warner Bros. Interactive Entertainment. “IO Interactive heeft met de Hitman-franchise geweldig werk geleverd. Deze nieuwe game zal spelers een unieke speelervaring bieden waarin ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten in grotere sandboxlocaties.”

“Wij kondigen met trots HITMAN™ 2 aan als het spannende nieuwe hoofdstuk in onze almaar groeiende World of Assassination. HITMAN™ 2 bouwt voort op het succes van ons voorgaande spel en biedt spannende nieuwe functies, nieuwe modi en primeurs binnen de franchise voor een nog groter en uitgebreider spel”, aldus Hakan Abrak, CEO van IO Interactive. “Warner Bros. was de beste partner die we ons konden wensen om dit spel naar onze enthousiaste community te brengen en nieuwe spelers naar onze wereld te halen. Welkom terug, 47!”

HITMAN™ 2 neemt spelers mee op een wereldwijd avontuur op allerlei bruisende internationale locaties, waaronder een levendige Miami setting, waar een spannende motorrace een kleurrijke achtergrond vormt voor de serie. Van zonovergoten straten tot gevaarlijke, duistere regenwouden: elke gedetailleerde locatie biedt meerdere manieren om de ongeëvenaarde diepgang van het spel te ontdekken.

HITMAN™ 2 is het vervolg op de ultieme spionagethriller. Spelers kruipen in de rol van de meesterlijke Agent 47 om de jacht in te zetten om de ongrijpbare Shadow Client en zijn militie voor eens en altijd uit te schakelen. Wanneer Agent 47 echter de waarheid over zijn verleden ontdekt, zal niets nog hetzelfde zijn.

HITMAN™ 2 biedt nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman™-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin kan ook solo worden gespeeld voor degenen die als Agent 47 willen spelen.

Sniper Assassin is nu beschikbaar als early access bonus voor consumenten die de Standard, Gold of Collector’s Edition van HITMAN™ 2 pre-orderen bij die hiervoor deelnemende winkels.

Als extra bonus verkrijgen spelers met de Gold of Collector’s Edition vijf dagen voor de release toegang tot de game. Kijk voor meer informatie op www.hitman.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x