Home Gaming Het voorseizoen van Black Desert begint als AMD FidelityFX Super Resolution-technologie de framesnelheid verhoogt

Het voorseizoen van Black Desert begint als AMD FidelityFX Super Resolution-technologie de framesnelheid verhoogt

by Jos Vis

Pearl Abyss introduceert het tweede Conquest War Pre-Season in Black Desert Online. Gildeleden kunnen nu genieten van de vernieuwde versie van een van de meest felle gevechten.

Conquest War is een grootschalige PvP-functie waarin gilden strijden om territorium. Het gilde dat een gebied overneemt, krijgt heerschappij en het recht om een ​​geaccumuleerde belasting van het gebied te innen. Het is een enorm slagveld waar honderden avonturiers tegelijkertijd kunnen deelnemen met verschillende belegeringswapens.

Het Conquest War Pre-Season keert terug met updates na feedback van de deelnemers van het vorige seizoen. Het tweede voorseizoen, dat loopt tot 2 oktober, heeft niet langer het Liberation-concept, maar rangschikt gilden op basis van scores aan het einde van de strijd. Leden van het gilde die een gebied veroveren of het hoogst scoren in de veroveringsoorlog, ontvangen 2 miljard zilver aan goudstaven en andere speciale beloningen.

AMD FidelityFX Super Resolution Technology (AMD FSR) is de nieuwste opschalingstechnologie die werd onthuld op Computex 2021. Bij gebruik van AMD FSR verhoogt het de framesnelheden tot 2,4 keer de basisprestaties zonder de grafische kaart te upgraden.

Gebruikers die andere hardwareproducten dan AMD’s grafische hardware gebruiken, kunnen ook profiteren van de technologie met Black Desert voor pc en console die nu een efficiëntere gameomgeving met hoge resolutie biedt. Pearl Abyss is van plan om naast AMD FSR een verscheidenheid aan nieuwe technologische innovaties te introduceren om games van hoge kwaliteit te blijven bieden.

Ondertussen vinden er een aantal in-game evenementen plaats in Black Desert. Er wordt een Hot Time-evenement gehouden dat extra vaardigheden en gevechts-EXP biedt. Bovendien kunnen avonturiers die tot 29 september jagen, Source of Lightning verkrijgen, een speciale buff die 20 extra aanvalspunten geeft tegen monsters.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x