Home Gadgets Het nummer één laptop oplader merk Trust introduceert twee nieuwe modellen

Het nummer één laptop oplader merk Trust introduceert twee nieuwe modellen

by Sven

Als toevoeging op het uitgebreide laptop oplader assortiment brengt Trust twee nieuwe, duurzame laptop opladers met twee USB-poorten uit.
De compacte 70W en 90W Duo laptop opladers zijn geschikt voor praktisch elk laptop merk en maakt opladen nog makkelijk door de twee USB poorten waardoor gebruikers tegelijkertijd ook hun smartphone en/of tablet kunnen opladen.

Press-center-laptop_chargers
De 70W en 90W opladers hebben een duurzaam en degelijk design; ze zijn beschermt tegen overbelasting, kortsluiting en oververhitting, waardoor de Trust Duo opladers de veilige keus zijn. De laders zijn geschikt voor bijna alle laptops tot 70W/90W, inclusief merken zoals Acer, Dell, HP, Sony en Toshiba. De opladers zijn inclusief 10 connector tips, hierdoor past de oplader altijd perfect op vrijwel alle modellen laptops. het feit dat de Trust opladers twee USB-poorten hebben zorgt ervoor dat gebruikers hun laptop en twee andere apparaten tegelijkertijd op kunnen laden. Dit laat de USB-poorten van de laptop zelf vrij voor randapparatuur zoals een muis of een USB stick.
Zowel de 70W als 90W laptop oplader zijn vanaf nu beschikbaar in winkels en online.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x