Home Gaming Het nieuwste in GTA Online

Het nieuwste in GTA Online

by Pim, Sel

Driedubbele beloningen in Deadline
Plus dubbele GTA$ voor MC Business Sell Missions en meer

Deadline presenteert een heldere visie op de toekomst, eentje waarin concurrenten elkaar opblazen met behulp van kleurrijk licht dat uit het uiteinde van hun Shotaro komt. Als overleven op de kracht van je reflexen ontmoedigend klinkt, dan zijn er ook power-ups beschikbaar die het speelveld naar jouw hand zetten. 

Of je nu als winnaar uit de strijd komt of wordt gereduceerd tot een smeulend wrak, alle spelers die deelnemen aan een ronde Deadline verdienen driemaal de gebruikelijke GTA$ en RP.

Dubbele GTA$ in Hard Drug Sales voor MC Clubs
De zwarte markt floreert nog steeds in Los Santos en de omliggende rimboe van Blaine County, vooral als het gaat om harddrugs. Het voltooien van Meth and Cocaine MC Sell Missions levert tot 29 september dubbele GTA$ op. Als je voldoet aan de abnormaal hoge vraag met de hoogste kwaliteit goederen word je rijkelijk beloond.

Dubbele Car Meet Rep in Pursuit Series
Zwieren en zwerven langs tegenliggers met oogverblindende snelheden is één ding, maar dit trucje doen terwijl de LSPD van dichtbij op je banden schiet en wegversperringen opstelt? Dat is andere koek.

In ruil voor je durf en moed, zullen alle LS Car Meet-leden die deze week deelnemen aan de Pursuit Series het dubbele van de gebruikelijke Rep behalen.

Gratis Nagasaki Hoodie 
Toon eens wat loyaliteit aan de merken die je kent en waar je van houdt. Speel deze week GTA Online en ontvang gratis de White & Red Nagasaki Hoodie.

Car Meet prijs en uitdaging
Degenen die erin slagen om 4 dagen op rij in de Top 5 van de LS Car Meet Series te eindigen, rijden weg in een Karin Previon – het is aan jou of je deze ook nog een boost wil geven. Leden kunnen de LS Car Meet Series vinden via het interactiemenu.

Uitgelichte voertuigen op het Test Track
Vergeet niet langs te gaan bij de Car Meet’s Test Track om te zien hoe de Emperor Vectre, de Karin Futo GTX en de Dinka Jester RR het doen tussen de pilaren, of daag je rivalen uit voor een vriendelijke Scramble.

Op het podium deze week: Nagasaki Outlaw
Kom langs bij The Diamond Casino & Resort om het Rad van Fortuin een draai te geven en kans te maken op GTA$, RP, kleding, snacks en andere mysterieuze prijzen. Op het podium staat deze week de Nagasaki Outlaw, een buggy die expliciet is ontworpen om elke druppel adrenaline uit zijn bestuurders te persen.

Kortingen:
Degenen die het slechte pad op willen, krijgen 40% korting op MC Clubhouses. Hetzelfde geldt voor alle Clubhouse Upgrades. Alle MC Resupply-kosten zijn de komende week ook voor de helft, net als Cocaine Lockups en Meth Labs samen met hun Upgrades en Modifications.

Er zijn ook kortingen op uiteenlopende voertuigen, variërend van RC tot een versterkte trike en de droom van een tuner – zie hieronder voor de volledige lijst.

Voertuigen:

  • RC Bandito – 50% korting
  • Vapid Dominator ASP – 30% korting
  • Rampant Rocket Tricycle – 40% korting
  • Dinka Vindicator – 40% korting

Prime Gaming-bonussen and voordelen

GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming, ontvangen GTA$100.000, als dank voor het spelen deze week.

Bovendien krijgen Prime Gaming-leden tot 20 oktober exclusieve kortingen, waaronder 35% op de Dinka RT3000 en 65% op de Lampadati Casco.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x