Home Gaming Het knotsgekke Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 ligt nu in de winkel!

Het knotsgekke Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 ligt nu in de winkel!

by Mark van Truijen

PopCap Vancouver, ontwikkelaar van een van de meeste geliefde videogame-franchises ter wereld en een studio van Electronic Arts Inc, heeft vandaag aangekondigd dat Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2 nu verkrijgbaar is in winkels en als digitale download voor Xbox One, PlayStation4, en Origin™ op de pc. Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 plaatst je in de grootste en gekste gevechten waar de zombies voor het eerst in de geschiedenis van de franchise Suburbia hebben overgenomen en de planten de aanval inzetten. Ervaar nieuwe manieren om te spelen, waaronder de Backyard Battleground, een grote interactieve omgeving die elke map en modus in de game met elkaar verbindt. Meer dan 100 speelbare personages met waanzinnige krachten en vaardigheden, 12 geheel nieuwe maps vol persoonlijkheid en humor, en 8 te gekke spelmodi maken Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 tot een van de meest krankzinnig leuke shooters die er bestaan.

“In januari ging onze eerste open bèta van start, waarin spelers kennis konden maken met de Backyard Battleground en een aantal van de nieuwe personages, maps en ervaringen,” zei Justin Wiebe, Creative Director, Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. “Dat was slechts een klein voorproefje van alle nieuwe manieren om te spelen en de reactie was dermate positief dat we niet kunnen wachten tot fans meer te zien krijgen van het spel en de wereld die we hebben gecreëerd.”

Vanaf het begin van het spel plaatst Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 je in de Backyard Battleground, een persoonlijk speelgebied vol dynamische evenementen die alle manieren om het PvZ-universum te verkennen tot leven brengt. Verken de Backyard Battleground alleen of juist met vrienden, ontdek en ontgrendel leuke geheimen die verspreid liggen over de wereld, en voltooi gaandeweg missies. Of spring direct de actie in zodra je de op King-of-the-Hill geïnspireerde modus ‘Flag of Power’ hebt ontgrendeld, waarin je vecht tegen hordes vijanden in een steeds lastiger wordende strijd.

Ga de strijd tegemoet met zes nieuwe personage-klassen en meer dan 100 speelbare personages, waaronder Rose, Citron en Kernel Corn aan de kant van de planten, en Imp, Super Brainz en Captain Deadbeard aan de kant van de zombies. Speel nog grotere spelmodi met multiplayergevechten voor 24 spelers, zoals ‘Garden and Graveyards’ en de nieuwe ‘Herbal Assault’ waar de planten de aanval inzetten. Dit alles vindt plaats op geheel nieuwe maps, waaronder ‘Moon Base Z’ met lage zwaartekracht, en de besneeuwde ‘Great White North’.

Spelers van de originele Plants vs. Zombies Garden Warfare krijgen de mogelijkheid om unieke in-game beloningen te verdienen aan de hand van hun rang in de originele Garden Warfare. Er is tevens een mogelijkheid voor spelers om vrijwel al hun ontgrendelde personages over te dragen naar Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, direct vanaf het begin. Op die manier kunnen spelers hun nieuwe avontuur direct beginnen met hun favoriete planten en zombies.

Bezoek de perspagina van EA om de materialen te downloaden: http://info.ea.com. Bezoek de Plants vs. Zombies Garden Warfare 2-sitevoor meer details.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x