Home Gaming Het is tijd om creatief te worden! Demo nu beschikbaar voor Virtual Hobby Simulator Model Builder

Het is tijd om creatief te worden! Demo nu beschikbaar voor Virtual Hobby Simulator Model Builder

by Jos Vis

Green Man Gaming Publishing en ontwikkelaars Moonlit S.A zijn verheugd te kunnen onthullen dat er vanaf vandaag een demoversie van de aankomende virtuele hobbysimulator voor pc’s, Model Builder, beschikbaar zal zijn om te downloaden als onderdeel van het Steam Next Fest. Model Builder staat gepland voor release op pc eind 2021 en is de volgende generatie virtuele hobbygames die zowel liefhebbers als beginners het plezier van het bouwen van schaalmodellen brengt.

Het is tijd om creatief aan de slag te gaan met de nieuwe speelbare demo van Model Builder, waar spelers een aantal van de geweldige inhoud van de game kunnen ervaren. Spelers kunnen er meteen in duiken en de basis leren in een robuuste tutorial en zichzelf vervolgens uitdagen in de commissie- en competitiemodi om de werkelijk unieke gameplay te ervaren. Als dat nog niet genoeg is, spring dan in de geheel nieuwe verhaalmodus en ervaar de opwinding van professionele modelbouw, voor het eerst beschikbaar in deze demo!

In de loop van de demo krijgen spelers de kans om een ​​selectie modellen uit Model Builder’s volledige reeks voertuigen, historische memorabilia, figuren en popcultuur uit te knippen, in elkaar te zetten en te schilderen. Deze omvatten een vereenvoudigde Spitfire, Dwarf Cleric, Wasteland Drifter, R35 Tank, Type VIIC German Submarine, Oriental Dragon en een C64 Warcrawler Steampunk Bot. Er is ook de mogelijkheid om verf en gereedschap voor hun werkplaats te kopen door meer ervaring op te doen, te nivelleren en geld te verdienen om hun werkgebied te personaliseren.

Over Modelbouwer

Het is tijd om te bouwen en creatief te worden! Doe mee met de nieuwste trend in simulatiegames met Model Builder en laat je creativiteit de vrije loop door je modellen uit te snijden, in elkaar te zetten en te schilderen, inclusief vliegtuigen, tanks, figuren, mechs en meer. Verkoop je creaties met winst om je gereedschapskist uit te breiden of toon ze in diorama’s om verbluffende en epische scènes te creëren die de hele wereld kan zien.

  • Kies je modellen – Kies uit voertuigen, historische memorabilia, figuren en popcultuur en verdien ervaring om meer modellen te ontgrendelen, of schilder je favoriete modellen opnieuw in een andere of unieke stijl.
  • Word een meesterbouwer – Kies het model dat u wilt maken, voel de voldoening om de modelonderdelen eruit te knippen en bouw uw model stap voor stap. Breng ten slotte de finishing touch aan, zodat het klaar is om te schilderen.
  • Het juiste gereedschap voor de klus – Je hebt een grote verscheidenheid aan gereedschappen in je gereedschapskist – alles wat je nodig hebt om je indrukwekkende modellen samen te stellen en te laten schitteren. Je kunt nieuwe tools ontgrendelen om je te helpen met precisiewerk en afwerkingen, zodat je je binnen de kortste keren als een professional voelt.
  • Aanpassen – Nu is het tijd om creatief te worden! Houd je je aan de opdracht, of maak je je het model eigen en pimp je het op? Met veel verf om uit te kiezen, een keuze aan airbrush-gereedschappen, evenals fijne detailpenselen en indrukwekkende emblemen tot je beschikking, is de hemel de limiet!
  • Breng uw meesterwerken onder de aandacht – Als uw model eenmaal af is, is het nog niet het einde! Je kunt verbluffende en opwindende scènes maken door je model (of modellen) in een diorama te plaatsen, of ze in de fotocabine te laten zien en ze te delen zodat de wereld ze kan zien.
  • Spannende verhaalmodus – Ga op een fascinerende reis in de voetsporen van je grootvader Leon en zijn prestaties door geheimen uit het verleden te ontgrendelen. Neem opdrachten voor het bouwen van modellen aan en doe mee aan wedstrijden op je reis om een ​​modelbouwer van wereldklasse te worden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x