maandag , 25 september 2017

Het gevecht begint met de EA SPORTS UFC DEMO

Gisteren heeft Electronic Arts bekend gemaakt dat de demo voor EA SPORTS UFC beschikbaar is voor download op Xbox Live en PSN.

In de demo krijg je de mogelijkheid het gevecht van het jaar 2013 te ervaren. Stap in de ring als Jon”Bones”Jones of de tegenstander Alexander “The Mauler”Gustafsson. Herschrijf historie met deze 2 cover helden, win in KO of op submissie, dit is jouw gevecht.

Je krijg toegang tot de volledige tutorial, dit om zo alle basics onder de knie te krijgen, EA SPORTS UFC geeft je ook nog een aantal tips en trucs om de MMA bewegingen onder de knie te krijgen, dit om meteen in je eerste wedstrijd de overhand te kunnen grijpen.

Aangedreven door de EA sports Ignite techniek is het mogelijk geweest om op de Next gen een atleet neer te zetten die bijna echt oogt. Je kan dit nu bekijken in de Demo en anders is het wachten tot 20 Juni want dan komt de game in europa uit.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Review: Mario + Rabbids Kingdom Battle

Al jaren heeft Ubisoft zijn eigen mascotten en dat zijn de Rabbids. Al jaren vond ...