Home GamingAndroid HEROES® OF MIGHT & MAGIC® III – HD EDITION KOMT ERAAN!

HEROES® OF MIGHT & MAGIC® III – HD EDITION KOMT ERAAN!

by Mark van Truijen

Keer terug naar de meest populaire game van de Heroes-franchise met Heroes of Might & Magic III – HD Edition. De HD-versie is ontwikkeld door DotEmu en tilt de ervaring naar nieuwe hoogten. Heroes of Might & Magic – HD Edition is vanaf 29 januari 2015 verkrijgbaar voor Windows PC en voor de eerste keer op tablets (iOS en Android).

 

Beleef een fantastisch avontuur in Heroes III HD dankzij de sterk verbeterde graphics. Deze nieuwe HD-editie eert de originele game, met zeven spannende campagnescenarios, 48 skirmish speelkaarten, een lokale multiplayermodus en een map-editor (alleen beschikbaar op PC). Er komt ook een nieuwe online multiplayer Steam-lobby beschikbaar, om je ervaringen te delen met de rest van de Heroes III-community.

 

“De community is de kern van de Might & Magic-serie en we willen die community graag bedanken door het epische verhaal van Koningin Catherine Ironfist terug te brengen”,aldus Erwan le Breton, creative director van Might en Magic. “We willen hetgeen wat Heroes III zo geliefd maakte behouden, verbeterde graphics leveren en iedereen de mogelijkheid geven om de game ook op tablets te spelen.”

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x