Home Gaming Hellsweeper VR wordt vandaag gelanceerd

Hellsweeper VR wordt vandaag gelanceerd

by Jos Vis

Hellsweeper VR, de langverwachte actie-gevecht virtual reality-game van de makers van Sairento VR en uitgegeven door Vertigo Games, is nu verkrijgbaar op Meta Quest 2, PlayStation VR 2, PICO en PC VR.

Een krachtige vernietigingsmissie die spelers meeneemt naar de ziedende putten van de verdoemden, Hellsweeper VR biedt:

Intense grenzeloze beweging – Een gedurfd voortbewegingssysteem zonder gaten dat de grenzen van zelfs de dapperste VR-spelers verlegt. Trotseer de aardse natuurkunde met intense wall-running, powersliding, backflips, sprongen, bullet time en meer.

Beheers je gevechtsstijl – Roep, hanteer en beheers verschillende wapens en magische combinaties. Pas je speelstijl aan door te experimenteren met verschillende vaardigheidskenmerken. Baan je een weg door een ondode horde met een claymore; schiet vliegende vijanden vanaf een afstand neer met een antiek geweer; verander een vijand in een speldenkussen door een salvo van doordringende ijsscherven op te roepen of groepeer vijanden samen met een zwaartekrachtvortex en meer.

Trouwe Hellhound Companion – Vind te midden van de onophoudelijke chaos troost in de stille loyaliteit van je hellehond, een trouwe metgezel op je nachtmerrieachtige reis.

Overleef in verschillende spelmodi – Vecht je door meerdere missies en epische eindbaasgevechten en pluk de vruchten van elk dodelijk risico in de Roguelike-modus als enkele speler of in een team van twee. In de Challenge-modus bewijs je je moed in tweewekelijkse uitdagingen en zet je naam in de klassementen. Of definieer uw eigen regels in de Training Room-modus.

Inhoudrijke ervaring met hoge herspeelbaarheid – Verover 18 kaarten, meer dan 10 soorten vijanden met elementaire varianten en meerdere missietypen, en bied bij elke run een unieke gameplay-ervaring.

En voor degenen die demonen willen vernietigen met een bondgenoot, gaat de muil van de hel steeds verder open:

  • Rogue-achtige modus: vechtrondes met verschillende doelstellingen, om te eindigen met een laatste baasgevecht. Word beloond met buit en voortgang om je personage, wapens of Hellhound te upgraden
  • Crossplay-ondersteuning: Dankzij de crossplay-ondersteuning is het net zo eenvoudig als altijd om met je vrienden te spelen. Welk VR-platform ze ook gebruiken.

Terwijl je je verdiept in het rijk van de overledene, overweeg dan onze speciale Digital Deluxe-editie van HellSweeper VR, boordevol exclusieve extra’s. Geniet van een diepere duik in het grimmige universum van de game met een digitaal kunstboek, vind troost bij je mystieke hondengenoot terwijl je deze angstaanjagende reis bewandelt, en verbeter je ervaring met een huiveringwekkende soundtrack die perfect aansluit bij je griezelige avontuur.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d