Home Gaming Hello Neighbor 2 is nu uit voor pre-orders in de Deluxe Edition

Hello Neighbor 2 is nu uit voor pre-orders in de Deluxe Edition

by Jos Vis

Het is eindelijk tijd om terug te gaan naar Raven Brooks. Vandaag kunnen bezitters van de Deluxe Edition van Hello Neighbor 2 vroeg beginnen met spelen, vóór de releasedatum van 6 december. Hello Neighbor 2 voor pc, Xbox en PlayStation, ontwikkeld door Eerie Guest Studios en uitgegeven door tinyBuild, is het langverwachte vervolg op de gezinsvriendelijke stealth-horror-culthit uit 2017.

Hello Neighbor 2 plaatst spelers in de versleten hoeren van Quentin, een lokale onderzoeksjournalist die in het vreemde stadje Raven Brooks woont. Er zijn al heel lang geruchten en mysteries rond de excentrieke architect en ingenieur Mr. Peterson (waaronder een reeks vermiste personen), maar zou er iets groters in het spel kunnen zijn? Beginnend met het oude Peterson-huis, beginnen spelers aan een gevaarlijk onderzoek door de hele stad, waarbij ze de huizen en schuilplaatsen van de meest invloedrijke figuren van de stad infiltreren.

Met al dat rondsnuffelen verdien je waarschijnlijk geen vrienden. Elk gebouw dat je gaat verkennen, wordt gepatrouilleerd door een gemene bewoner met zijn eigen unieke AI-persoonlijkheid, wachtend om je te bespringen en op straat te gooien nadat je al het bewijsmateriaal dat je hebt verzameld in beslag heeft genomen. Er is stealth, slimheid en kalme zenuwen voor nodig om hun aandacht te ontwijken, de puzzels in elk huis op te lossen, op te sporen waar meneer Peterson zich verstopt en het ware mysterie van Raven Brooks te ontrafelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: