Home Gaming Helldivers 2 krijgt nieuwe update voor de PC

Helldivers 2 krijgt nieuwe update voor de PC

by Mark van Truijen

Helldivers 2 heeft een nieuwe update gekregen op de PC, in de hoop veel van de crashes waar spelers mee te maken hebben gehad te verhelpen, evenals verbeteringen aan de online matchmaking van het spel. De update, die nu beschikbaar is op de PC, komt op een later tijdstip naar de PS5-versie van Helldivers 2.

In een verklaring die samen met de patch werd uitgebracht, erkent de studio dat de update slechts een eerste stap is in het oplossen van problemen, vooral als het gaat om matchmaking. Een volledige oplossing voor matchmaking-problemen in Helldivers 2 zal waarschijnlijk meer tijd kosten.

“In deze nieuwe build zijn we erin geslaagd het succespercentage van de matchmaking verder te verbeteren, maar helaas is het nog niet helemaal daar.” zei de studio in haar verklaring. “De volledige oplossing kan nog enkele dagen werk vergen voordat deze volledig functioneel is.”

De studio stelt ook dat matchmaking een hoger slagingspercentage lijkt te hebben als spelers proberen deel te nemen aan een actief spel door te zoeken op planeten, in plaats van gebruik te maken van de in-game Quickplay-optie.

Arrowhead Game Studios had aangekondigd dat het hard aan het werk is geweest om problemen op te lossen waar spelers mee te maken hebben gehad als het gaat om de algemene stabiliteit van het spel, evenals de matchmaking die niet goed werkte, eerder deze week. De studio onthulde onlangs ook haar redenen voor het gebruik van GameGuard als haar anti-cheat naar keuze.

Helldivers 2 werd deze week uitgebracht op PC en PS5. Bekijk hieronder de volledige patchnotities.

Fixes

  • The following issues have been fixed for this version.
  • Resolved crashes when pressing ESC to open the menu, or O to open the social tab.
  • Game no longer crashes after matchmaking.
  • General improvements to matchmaking.
  • Resolved crashes after interacting with the Armory before their first dive.
  • Solved crash-to-desktop when equipping the MP-98 Knight.

Known Issues

  • These are issues that were either introduced by this patch and are being worked on, or are from a previous version and have not yet been fixed.
  • Players may still experience some instability while matchmaking.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x