Home MoviesNieuws HEERS OVER HET SLAGVELD IN HYRULE WARRIORS: LEGENDS, VANAF 24 MAART VERKRIJGBAAR VOOR DE NINTENDO 3DS

HEERS OVER HET SLAGVELD IN HYRULE WARRIORS: LEGENDS, VANAF 24 MAART VERKRIJGBAAR VOOR DE NINTENDO 3DS

by Sven

Hyrule Warriors: Legends bevat zelfs nog meer content dan zijn voorganger, en verschijnt op 24 maart exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen. Op de Wii U imponeerde Hyrule Warriors al met grootschalige, strategische veldslagen en daar kunnen spelers nu waar ze maar willen van genieten, compleet met de nieuwe mogelijkheid om maximaal vier personages tegelijk te commanderen en daar naadloos tussen te wisselen. Daarnaast zijn er vijf nieuwe personages, en twee exclusieve nieuwe verhaallijnen.

In de Legend Mode volgen spelers een verhaal dat zich uitstrekt over verschillende tijdperken van de The Legend of Zelda-serie. Door te strijden tegen hordes vijanden, beleven ze klassieke Zeldaspellen opnieuw in de stijl van Koei Tecmo’s langlopende “Warriors”-serie. Wanneer de tovenares genaamd Cia tijd en ruimte uit elkaar scheurt, moet Link samenwerken met Impa, Sheik en The White Sorceress Lana om Hyrule te redden in gevechten die zijn geïnspireerd door The Legend of Zelda: Ocarina of Time, The Legend of Zelda: Twilight Princess en The Legend of Zelda: Skyward Sword. Spelers moeten strategisch wisselen tussen maximaal vier personages om het tij van de strijd steeds weer in hun voordeel te keren.

Hyrule Warriors: Legends voorziet ook in twee exclusieve nieuwe verhalen: een epiloog met vier hoofdstukken gebaseerd op The Legend of Zelda: The Wind Waker, en een verhaal met vijf hoofdstukken dat draait om nieuwkomer Linkle, een boerenmeisje van de Cucco Farm dat twee kruisbogen draagt en gelooft dat het kompas dat ze erfde betekent dat ze is voorbestemd tot grootse daden. Linkle is overigens niet het enige nieuwe gezicht in de serie, want ook Toon Link, Tetra en King Daphnes uit de The Wind Waker en de ondeugende Skull Kid uit The Legend of Zelda: Majora’s Mask maken hun debuut. Als speciale bonus voor fans van het origineel op de Wii U, wordt bij elk exemplaar van Hyrule Warriors: Legends een code geleverd die het mogelijk maakt deze nieuwe personages te downloaden in Hyrule Warriors op de Wii U.

Ook nieuw is de My Fairy Mode. Dit keer zijn in de Adventure Mode elfjes verstopt die spelers kunnen vinden en versterken voor extra voordelen tijdens gevechten in alle spelstanden. Door ze te voeden en nieuwe kostuums aan te trekken, kunnen spelers het vertrouwen van de elfjes winnen en hun persoonlijkheidskenmerken veranderen of Fairy Magic versterken. Spelers kunnen ze ook aan vrienden uitlenen via draadloze communicatie, waarna die maximaal 24 uur van hun krachten kunnen profiteren.

Het maakt niet uit op welk Nintendo 3DS-systeem Hyrule Warriors: Legends wordt gespeeld, er is altijd volop actie voor zowel nieuwe als terugkerende spelers. Wie de game speelt op een New Nintendo 3DS- of New Nintendo 3DS XL-systeem kan genieten van een verbeterde ervaring dankzij de extra kracht en functies van die systemen, zoals de mogelijkheid om de camera met de C-stick te besturen.

Bezitters van een New Nintendo 3DS – of een NFC-lezer/schrijver accessoire met een ander Nintendo 3DS-systeem – kunnen ook amiibo van The Legend of Zelda-personages gebruiken om de wapens van deze personages in het spel te versterken. Zo zal de nieuwe Wolf Link-amiibo die tegelijk verschijnt met The Legend of Zelda: Twilight Princess HD de ontgrendelde wapens van Midna of Twili Midna versterken.

Hyrule Warriors: Legends komt ook beschikbaar als Limited Edition, met behalve een exemplaar van het spel een kompashorloge dat een replica is van het door Linkle geërfde kompas. Tenslotte verschijnt op 24 maart in Europa de New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition. Nu er al tien The Legend of Zelda-spellen via de Nintendo eShop beschikbaar zijn voor de Nintendo 3DS-systemen, is dit het perfecte moment voor Zelda-fans om een Nintendo 3DS-systeem te halen en op een enkel, portable systeem te genieten van vele geweldige titels uit de rijke geschiedenis van deze serie.

Trek waar je maar bent ten strijde met Hyrule’s legendarische helden in Hyrule Warriors: Legends voor de Nintendo 3DS-systemen, vanaf 24 maart verkrijgbaar in Europa.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x