Home Gaming Hearts of Iron IV: No Step Back releasedatum aangekondigd

Hearts of Iron IV: No Step Back releasedatum aangekondigd

by Jos Vis

De bittere gevechten aan het oostfront krijgen nieuwe diepte en variatie in No Step Back, de aanstaande uitbreiding van Hearts of Iron IV. Met nieuwe alternatieve geschiedenispaden en spelsystemen, biedt deze langverwachte add-on nieuwe uitdagingen voor fans van Paradox Interactive’s bestverkopende grootse strategische oorlogsgame. No Step Back is vanaf 23 november 2021 verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 19,99.

Het middelpunt van No Step Back is een reeks nieuwe National Focus Trees, die spelers veel nieuwe manieren geeft om zich het verloop van de Tweede Wereldoorlog in Oost-Europa voor te stellen. Grote landen zijn volledig herwerkt om unieke uitdagingen en originele geschiedenissen te bieden.

YouTube video


De functies voor Hearts of Iron IV: No Step Back zijn onder meer:

  • Nieuwe nationale focus op de Sovjet-Unie: communistische Sovjetheersers hebben ook te maken met een regeringssysteem vol wantrouwen en verraad, maar spelers kunnen partijoppositie tegen de machtige leider opheffen, of zelfs een reactionair pad van herstelde monarchie volgen.
  • Nieuwe Poolse nationale aandachtspunten: Schrijf een nieuwe geschiedenis van Polen, met opties om de regering te hervormen, de militaire heersers te verschansen of een populaire pro-Sovjet-opstand te steunen.
  • Nieuwe Baltic National Focuss: gedeelde alternatieve geschiedenispaden voor Estland, Letland en Litouwen, evenals unieke paden voor elk.
  • Legerofficierskorps: bouw een generale staf, gebruikmakend van de talenten en expertise van beschikbare officieren om te profiteren van veranderingen in technologie en tactieken.
  • Legergeesten: benadruk bepaalde kenmerken van je militaire wapens, voeg algemene bonussen toe aan bepaalde soorten eenheden of help zelfs bij het ontwerpen van divisies.
  • Updates van het bevoorradingssysteem: tactieken van de verschroeide aarde, drijvende havens en speciale bevoorradingseenheden toegevoegd aan het logistieke systeem.
  • Tankontwerper: ontwerp je eigen gepantserde strijdmacht met behulp van modules die prioriteit geven aan snelheid, wapenkracht, bepantsering of zelfs productiekosten.
  • Railway Guns: gebruik de grootste, meest prestigieuze artilleriestukken, uniek ontworpen om het hoofd te bieden aan diepgewortelde vijanden en versterkte posities.

Als speciale bonus krijgen degenen die No Step Back pre-orderen een muzikale traktatie – een nieuw arrangement van het Sovjet-oorlogsvolkslied Katyusha, oorspronkelijk gecomponeerd voor de oorlog en vernoemd naar de beroemde raketwerpers van het Rode Leger. Je kunt hier beelden van achter de schermen van de opname van het nummer bekijken:

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x