Home Events Harry Potter acteur naar Heroes Dutch Comic Con

Harry Potter acteur naar Heroes Dutch Comic Con

by Pim, Sel

Heroes Dutch Comic Con bevestigt de komst van de Bulgaarse acteur Stanislav Yanevski naar de zomereditie van het evenement. Yanevski is vooral bekend van zijn rol als Viktor Krum in ‘Harry Potter and the Goblet of Fire’. Eerder werden David Tennant, Cobie Smulders, Misha Collins, James en Oliver Phelps en The Hillywood Show al aangekondigd als special guest voor het evenement in de Utrechtse Jaarbeurs.

Stanislav Yanevski is een Bulgaarse acteur en producent. Yanevski is vooral bekend van zijn rol als Viktor Krum in ‘Harry Potter and the Goblet of Fire’, de vierde film in de Harry Potter filmreeks. De film volgt Harry Potter zijn vierde jaar op Hogwarts en zijn deelname in het Toverschool Toernooi. Tijdens het toernooi komt hij Viktor Krum, gespeeld door Yanevski, tegen als opponent. De film betekende zijn debuut als acteur.

Na het succes van ‘Harry Potter and the Goblet of Fire’ was de Bulgaar te zien als Miroslav in de horrorfilm ‘Hostel: Part II’, wat zich afspeelt in een Slovaaks hostel. In 2011 was hij te zien in de oorlogsfilm ‘Resistance’ met Michael Sheen. ‘Resistance’ vertelt het verhaal van een groep vrouwen in een afgelegen dorpje in Wales dat ontdekt dat al hun mannen op mysterieuze wijze zijn verdwenen. De film mocht meerdere awardnominaties in ontvangst nemen bij de BAFTA’s in Wales.

Stanislav Yanevski is aanwezig op zaterdag 22 en zondag 23 juni tijdens Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoekers kunnen met de acteur op de foto, een handtekening bemachtigen en vragen aan hem stellen tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium.

Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x