Home Gaming Halo Wars 2 Demo en Minecraft sales en momentum stats

Halo Wars 2 Demo en Minecraft sales en momentum stats

by Mark van Truijen

In het geval je in cryosleep bent geweest, Halo Wars 2 is onlangs uitgekomen op Xbox One en Windows 10-pc! Fans zijn al gretig in het slagveld gedoken, met veldwerk met legers Scorpions, Warthogs en nog veel mee. Echter, als je nog niet de kans hebt gehad om jouw strategiepet op te zetten – is de Halo Wars 2 demo nu live op Xbox One en binnenkort voor Windows 10-pc!

Inbegrepen in de demo is een eerste blik op de campaign met missie één, “The Signal,” evenals Blitz Firefight waar je jouw moed kunt testen met behulp van pre-built gamekaarten van Captain Cutter of Atriox. De demo is voor alle Xbox Live Gold-leden beschikbaar op Xbox One vanaf vandaag en binnenkort voor iedereen met een Microsoft-account op Windows 10-pc.

Mocht je nog niet alles over Halo Wars 2 weten, ga naar Halo Waypoint voor het laatste nieuws. Bekijk de legendarische RTS tips voor Blitz van ontwikkelaar Creative Assembly – essentieel om jou naar Nightmare tier in Blitz Firefight te krijgen – en te leren over Halo’s nieuwste (en meest harige) schurk, Atriox, van 343 Industries Narrative directeur Kevin Grace.

Minecraft sales en momentum stats nu beschikbaar

In juni 2016 hebben we aangekondigd dat er tot dat moment meer dan 100 miljoen exemplaren van Minecraft verkocht zijn, met meer dan 40 miljoen unieke maandelijkse spelers. En sindsdien zijn we nog meer gegroeid!

We hebben een nieuwe mijlpaal voor Minecraft bereikt en vieren dit graag met onze geweldige community – meer dan 121 miljoen exemplaren zijn verkocht en 55 miljoen unieke maandelijkse spelers.

We hebben op Twitter een aantal handige GIFs om je te laten zien hoe ver we zijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x