Home Gaming Halo Wars 2 Blitz Beta gaat van start op 20 januari

Halo Wars 2 Blitz Beta gaat van start op 20 januari

by Mark van Truijen

Vanaf 20 januari krijgen Xbox One- en Windows 10 pc-gamers een kans om hands-on te gaan met Halo Wars 2 via de laatste grootschalige multiplayer beta, voordat de game op 21 februari 2017 uitkomt. Deze keer zal de focus uitsluitend liggen op de gloednieuwe kaartspel mode, Blitz, op zowel Windows 10-pc’s als Xbox One.

Blitz is een nieuwe benadering van real-time strategie en een unieke manier om Halo Wars te spelen. Combineer tactische gevechten met strategieën op basis van kaarten.Jouw kaartenstapel is je wapen in Blitz: bouw collecties op met krachtige Halo-voertuigen en -troepen en stuur deze het slagveld op in intense onlinematches, of ga in je eentje de strijd aan.

De Halo Wars 2 Blitz Beta zal officieel beginnen op vrijdag 20 januari en zal tot en met 30 januari 2017 speelbaar zijn. De Blitz Beta zal plaatsvinden op de Proving Grounds map en zal 1v1, 2v2 en 3v3 gameplay bieden via matchmaking op zowel Windows 10-pc en Xbox One. Dus doe mee en ontvang een voorproefje van de game voor de lancering in februari, help ons aspecten van de game te testen en verdien twee bonus packs kaarten voor de uiteindelijke retail versie van Halo Wars 2 zodra deze beschikbaar is in februari!

Blitz is zeker een van de spannendste aspecten van Halo Wars 2, maar er komen nog veel meer goede dingen naar de volledige game die op 21 februari uitkomt met een robuuste campagne (single en co-op), extra multiplayer modes (zoals Domination, Strongholds en Deathmatch) en Blitz Firefight.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x