Home MoviesDVD/Blu-Ray Hallo Bungalow Review

Hallo Bungalow Review

by Overige Redacteuren

Nederland is in opmars met films van eigen bodem. Ook Hallo Bungalow probeert hard het succes van Mannen Harten 2 of Fashion Chicks te evenaren. De trailer beloofd veel goeds en ook de bekende namen doen hoge verwachtingen zetten. Toch maakt het deze niet waar.

Synopsis
In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun leven meer dan zat zijn. Ze besluiten de criminele parkmanager te chanteren om genoeg geld bij elkaar te krijgen voor een ander leven. Hun baas blijkt een geducht tegenstander: hij schakelt een team low-budget huurmoordenaars in om zijn anonieme chanteerders te vinden. Onze drie heldinnen zullen alles op alles moeten zetten om dit te overleven, terwijl ze tegelijkertijd middenin het hoogseizoen zitten.

Na alle cliché matige films met als decor Amsterdam is het Hallo Bungalow die voor een totaal andere insteek gaat. Het verhaal neemt ons mee naar zo’n typisch Nederlands vakantiepark die ietwat retro achtig wordt neergezet. Het plezier die de actrices beleven aan het script spat van het doek af.

Toch slaat het naast dit alles de plank volledig mis. De opbouw bestaat voornamelijk aan het vertellen van alle achtergrond informatie die worden opgedeeld in zo genoemde ‘subplots’. Echter is er te weinig tijd om dieper op iedereens problemen in te gaan waardoor het oogt als een zooitje ongeregeld. Het plot van 3 werkende vrouwen in een vakantiepark, met een knappe maar vooral vervelende ex-collega had al genoeg geweest de film te kunnen trekken.

Lies Visschedijk is de ster van de show. En ook Jennifer Hoffmann doet ogen laten rollen. Menig vrouw zou met een doos chocola en een lach op haar gezicht deze film kunnen afkijken. Maar helaas zal Hallo Bungalow nooit het succes van bijvoorbeeld Mannen Harten kunnen evenaren.

HallowBungalow1

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x