That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder DVD/Blu-Ray, Movies, Nieuws

Haal in maart de beste films en series van Universal Pictures Home Entertainment in huis

THE SNOWMAN – 21 maart – Blu-ray en DVD
Michael Fassbender (Steve Jobs) is inspecteur Harry Hole in de angstaanjagende thriller The Snowman, gebaseerd op de bestseller van de Noorse schrijver Jo Nesbø. Wanneer Harry Hole de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is. Met de hulp van een briljante nieuwe collega (Rebecca Ferguson) legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan.

ZOO SEIZOEN 2 – 21 maart – DVD
James Wolk, Kristen Connolly, Nonso Anozie, Billy Burke en Nora Arnezeder zijn terug in seizoen twee van de spannende serie Zoo. Er wordt al jaren gejaagd op dieren, dieren gebruikt als slaven en geslacht door mensen… nu is het hun beurt! Wat begon met verschillende aanvallen van dieren is uitgegroeid tot een wereldwijde oorlog tussen mens en dier. Wanneer zoöloog Jackson Oz (Wolk) en zijn team ontdekken dat er een plan is om alle beesten uit te roeien, realiseren zij zich dat mensen nog altijd de gevaarlijkste dieren zijn!

TWIN PEAKS: A LIMITED EVENT SERIES – 28 maart – Blu-ray en DVD
Een kwart eeuw na de eerste uitgave van Twin Peaks is de serie terug. De wereld die je dacht te kennen wordt opgerekt in deze limited event series die je meeneemt naar prachtige, rare plaatsen nog verder weg. Deze uitgave heeft naast de 18 afleveringen van de Showtime serie ontzettend veel exclusieve beelden van achter de schermen, deze laten zien wat er achter het “rode gordijn” schuil gaat en hoe dit buitengewone televisie evenement is gemaakt.

AN INCONVENIENT SEQUEL: TRUTH TO POWER – 28 maart – Blu-ray en DVD
Tien jaar nadat de Academy Award®-winnende film An Inconvenient Truth klimaatverandering naar de voorgrond bracht van de mainstreamcultuur, blijkt An Inconvenient Truth 2 momenteel relevanter dan ooit. Volg voormalig vicepresident Al Gore in zijn voortdurende strijd, de wereld over reizend om de volgende generatie klimaatvoorvechters te onderwijzen en te inspireren. Deze boeiende vervolgfilm is ontnuchterend en alarmerend en toont dat, hoewel de belangen nog nooit zo groot waren, de oplossingen voor de klimaatcrisis nog steeds binnen handbereik liggen.

Universal-maart-2.PNG

EXPANSE SEIZOEN 1 – 21 maart – DVD
The Expanse is een thriller die zich 200 jaar in de toekomst afspeelt, nadat de mensheid het zonnestelsel heeft gekoloniseerd. Een geharde detective (Thomas Jane, Hung) en een kapitein van een schip (Steven Strait, Magic City) bundelen hun krachten voor een opdracht die begint met een vermiste jonge vrouw en evolueert naar een race door het zonnestelsel om de grootste samenzwering die de mens ooit heeft gezien bloot te leggen.

KAPITEIN ONDERBROEK: HET EERSTE GROTE AVONTUUR – 28 maart – Blu-ray en DVD
TRA-LA-LAA! DreamWorks Animation’s Kapitein Onderbroek: Het Eerste Grote Avontuur is gebaseerd op de succesvolle boekenserie en wereldwijde sensatie. Deze rebelse en ondeugende comedy voor het hele gezin vertelt het verhaal van twee fantasierijke lolbroeken, Sjors en Harold. Als ze hun schoolhoofd hypnotiseren, denkt hij dat hij de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is. Maar deze grap van Sjors en Harold loopt al snel helemaal uit de hand…

PAW PATROL V14 – MISSION PAW – 21 maart – DVD
Zet je schrap voor 6 Mission Paw opdrachten, inclusief 2 dubbele afleveringen! De pups worden allemaal spionnen om de Kroon van Blafferburg te redden van de pup Sweetie. Ze vormen ook een team om de koninklijke troon te vinden, een paleis mysterie op te lossen en meer!

Universal-maart-3.PNG

N.C.I.S. SEIZOEN 14 – 21 maart – DVD
Het team van NCIS zit in een overgangsperiode in het 14e seizoen van dit hoog aangeschreven drama. Special Agent Leroy Gibbs (Mark Harmon) van het Major Case Response Team komen nog steeds in actie waar en wanneer er een misdrijf wordt gepleegd met een link naar de Amerikaanse marine. In dit seizoen komen er twee nieuwe agenten het team versterken: Nicholas Torres (Wilmer Valderrama) en Alexandra Quinn (Jennifer Esposito). Clayton Reeves (Duane Henry), de MI6 agent, staat het team ook bij wanneer het om een zaak gaat met internationale repercussies. Van terroristen en huurmoordenaars tot cyber-aanvallen en anti-overheid milities, geen bedreiging is te groot voor het heldhaftige team van NCIS die er alles aan doen om Amerika een veilige plek te maken.

HAWAII FIVE-O SEIZOEN 7 – 21 maart – DVD
In seizoen 7 van Hawaii Five-0 krijgt het team te maken met de dodelijkste zaken tot nu toe. McGarrett (Alex O’Loughlin) werkt samen met een profiler van de FBI om de schaakstuk moordenaar op te sporen, al snel worden zij onderdeel van het dodelijke spel. Danny (Scott Caan) beschermt een comateuze getuige van huurmoordenaars. Chin (Daniel Dae Kim) gaat naar Mexico om zijn nichtje te redden va neen meedogenloos kartel. Kono (Grace Park) ontdekt een sekssmokkel operatie op het eiland. En Dr. Max Bergman (Masi Oka) neemt afscheid van zijn Hawaii Five-0 familie. Hawaii Five-0 seizoen 7 brengt een vloedgolf aan actie in 25 afleveringen.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE