Home Gaming GTA Online: The Contract – Nu Verkrijgbaar,

GTA Online: The Contract – Nu Verkrijgbaar,

by Mark van Truijen


Bundel je krachten met een van Los Santos’ beroemdste hustlers en zijn vrienden in GTA Online: The Contract, een gloednieuw avontuur voor groepen maar ook voor diegene die liever solo gaan. Met deze update keert Grand Theft Auto V-hoofdrolspeler Franklin Clinton terug, manager van F. Clinton & Partner, een “celebrity solutions Agency” dat klaarstaat om de speciale problemen op te lossen die de high rollers van Los Santos teisteren.

Met je partnerschap in de Agency je samen met nieuwe en bekende gezichten, waaronder Franklins oude vriend Lamar Davis, zijn trouwe sidekick Chop en de elite hacker van het agentschap, Imani. En in het eerste A-List klantcontract van het agentschap, help je Dr. Dre met het oplossen van een diefstal die veel geld kost.

In de straten van Los Santos is de gestolen telefoon van Dr. Dre het gesprek van de dag – er wordt gezegd dat het toestel vol staat met nog nooit eerder gehoorde muziek van Dr. Dre’s. Dit werk is nog niet uitgebracht, dus jij moet het opsporen voordat het uitlekt naar de wereld. Dit kan je Agency maken of breken, en jij zult degene zijn die je handen vuil maakt. 

Terwijl je verder komt met het onderzoek, ontdek je nieuwe nummers van de zesvoudig Grammy Award-winnende hip-hop legende, die allemaal exclusief in deze enorme update van GTA Online te horen zijn. 

Je krijgt ook een zeldzaam kijkje achter de schermen van Dr. Dre’s magie in de Record A Studios, een nieuwe muziekstudio waar je met Dr. Dre en een speciale gastartiest kunt rondhangen, relaxen en achter de schermen mee kan kijken naar het productieproces van hits.

Als onderdeel van je investering in F. Clinton & Partner, koop je een nieuwe, ultramoderne kantoorruimte met meerdere verdiepingen, geschikt voor een high-end privé-oplossingen Agency. Het pand heeft genoeg kantoorruimte voor het team en een speciale benedenverdieping voor de opslag van voertuigen. Je kan het gebouw verder aanpassen met een Armory voor je verzameling en een Vehicle Worpshop die een nieuwe reeks modificaties mogelijk maakt, ideaal voor het voltooien van contracten voor klanten.

F. Clinton & Partner is nieuw in de markt en je zult Security Contracts moeten aannemen voor klanten in nood om ervaring en geloofwaardigheid op te doen. Haal kostbaarheden en voertuigen terug, voer gedurfde reddingsoperaties uit, verdedig waardevol bezit en nog veel meer.

Na het voltooien van een paar Security Contracts zal Franklin het wat meer ondergrondse werk van de agency onthullen in Payphone Hits – buiten de boeken om, moorden op straat met bonussen die worden uitbetaald voor het volgen van specifieke instructies. Deze opdrachten vereisen onopvallend profiel – je krijgt de details door telefooncellen in Los Santos te beantwoorden.

Naast een Congierge service bij de agency kun je Imani en Franklin bellen vanaf je iFruit in de Freemode om gebruik te maken van hun unieke diensten en vaardigheden, en kun je onderweg Security Contracts en Payphone Hits aanvragen.


The Contract heeft drie nieuwe wapens, elk een waardevol instrument dat Franklin in de loop van zijn carrière heeft opgebouwd. De Heavy Rifle is verkrijgbaar bij Ammu-Nation of aan te schaffen en aan te passen in je Agency’s Armory met korting. De Stun Gun en de Compact EMP Launcher zijn werktuigen die exclusief verkrijgbaar zijn je Agency’s Armory.

Hou je ogen open voor een vloot van zeven nieuwe voertuigen, waaronder de Pegassi Ignus supercar, de Lampadati Cinquemila sedan, en de Pfister Astron SUV. Deze zijn allemaal verkrijgbaar bij Legendary Motorsport. Voor de Dewbauchee Champion supercar, de Bravado Buffalo STX muscle car, de Enus Deity sedan, en de Enus Jubilee SUV zijn er nieuwe Imani Tech-modificaties beschikbaar in de Agency’s Vehicle Workshop. Slick Mines, Armor en Machine Guns zijn de basisbenodigdheden voor agency-werkzaamheden. Ondertussen zorgt een Missile Lock-On Jammer ervoor dat je geen doelzoekende raketten tegenkomt, en met de Remote Control Unit kun je het voertuig op afstand besturen.


Terwijl je de straat op gaat, kun je luisteren naar het nieuwe radiostation MOTOMAMI Los Santos, gehost door ROSALÍA en Arca, dat tracks vanuit het hele muziekspectrum uit je boxen laat schallen – van bachata tot electro en nog veel meer. Er wordt ook nieuwe muziek uitgezonden op Radio Los Santos en West Coast Classics, waaronder exclusieve nieuwe tracks van artiesten als Juicy J en Mike Dean, Pusha T, Dom Kennedy, Mozzy en nog veel meer.

Er zijn honderden nieuwe stukken streetwear en accessoires, waaronder nieuwe jassen, sweaters en hoodies, baseball cap, tattoos en nieuwe Facepaints en Hairstyles van de Barber. Bovendien krijgen spelers die tussen nu en 22 december Record A Studios bezoeken, de Westside Fitted Cap helemaal gratis.

De release van vandaag brengt verschillende andere positieve veranderingen voor GTA Online met zich mee. Zo ontvangen spelers nu minder telefoontjes en sms’jes waarin ze worden uitgenodigd om deel te nemen aan nieuwe gameplay, kunnen spelers de kaart nu in het Pauze-menu gebruiken om gameplay te bekijken en te selecteren, en is er de optie om een contactpersoon op de kaart te markeren om zo meer details te zien en de bijbehorende missie te starten.

Daarnaast zijn er nu een aantal nieuwe Pause Menu Awards en Daily Objectives beschikbaar om te voltooien in GTA Online, en zijn de dagelijkse kosten voor Properties en Businesses verlaagd. Spelers worden nu ook beloond met LS Car Meet reputation voor het voltooien van Auto Shop Contracts, Customer Deliveries, en Exotic Exports Deliveries, en de capiciteit van de kluis in de Nightclub en Arcade is verhoogd.

Naast alle nieuwe toevoegingen met The Contract, kun je ook profiteren van wekelijkse evenement bonussen en kortingen in GTA Online. Breng een bezoek aan het Rad van Fortuin en de LS Car Meet om de nieuwste prijzen en wedstrijden te bekijken, verdien dubbele GTA$ en RP op Transform Races, Weed Killer, en Welcoming Party. Bovendien ontvangt iedereen die deze week GTA Online speelt gratis de Radio Los Santos T-shirt, om de erfenis van LS’ langlopende hiphop-radiostation te vieren. 

Speciale bonussen

Als je de missies in Dr. Dre’s Contract voltooit, kun je rekenen op cashbonussen van verschillende bedragen voor de eerste voltooiing. Als je tussen nu en 22 december drie Security Contracts voltooit, krijg je bovendien een mooie eenmalige bonus van GTA$200K, die binnen 72 uur na voltooiing beschikbaar is.

Houd GTA Online de komende weken in de gaten voor nieuwe voertuigen, cadeaus voor de feestdagen, een nieuwe Adversary Mode met bekende gezichten, en nog meer verrassingen in de Record A Studios. 

Tijdelijk beschikbare Prime Gaming voordelen

GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club account verbinden met Prime Gaming krijgen GTA$100K extra, alleen al voor het spelen deze week. Om verzekerd te zijn van toegang tot alle toekomstige voordelen, ga naar Prime Gaming en meld je aan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x