Home Gaming Gruwelijke Retro FPS Forgive Me Father begint vandaag zijn Early Acces-avontuur

Gruwelijke Retro FPS Forgive Me Father begint vandaag zijn Early Acces-avontuur

by Jos Vis

Forgive Me Father, de angstaanjagende retro-FPS die zich afspeelt in een wereld geïnspireerd door de verwrongen werken van H.P. Lovecraft, ontwikkeld door Byte Barrel en uitgegeven door 1C Entertainment, komt vandaag naar Early Access op pc via Steam, GOG, Epic Games Store en andere digitale winkels.

YouTube video


Begeef je op een gekmakende reis als de enige verstandige persoon die is achtergebleven in een door God verlaten wereld. Neem het op tegen hordes bezeten, eldritch-monsters en andere onuitsprekelijke gruwelen in bloedstollende run-and-gun-gevechten. Behoud op zijn minst een greintje gezond verstand, want waanzinsniveaus veranderen dynamisch met elke angstaanjagende wending.

Verken een met de hand getekend universum, dat eruitziet alsof het uit een stripboek is gescheurd, in een poging om de samenleving weer enigszins redelijk te maken. Doorzoek elke hoek van een gruwelijke wereld vol verborgen en moeilijk bereikbare gebieden, terwijl je het mysterie achter de verdoemden ontdekt.

Met een vleugje klassieke FPS uit de jaren 90, biedt Forgive Me Father een aangepaste gevechtservaring, waarmee spelers kunnen beslissen hoe ze hun uitrusting willen ontwikkelen met behoud van hun menselijkheid. Time-lapse-animaties en elementen van 2D-kunst in 3D-omgevingen worden beïnvloed door niveaus van waanzin, wat een volledig meeslepende en angstaanjagende ervaring oplevert.

De Early Access-versie debuteert met bijna de helft van de inhoud die is gepland voor de volledige release, waaronder een van de eerste van twee speelbare personages, zes wapens, vier vaardigheden, 15 vijandige typen en twee bazen verspreid over de 12 niveaus van de eerste twee Acts van het verhaal. Een gedetailleerde roadmap is beschikbaar voor alle spelers die willen zien wat er tot het einde van de Early Access-periode staat gepland.

Forgive Me Father is nu beschikbaar in Early Access via Steam, GOG, Epic Games Store en andere digitale winkels voor 14,99 EUR met een lanceringskorting van 15% tijdens de eerste week.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x