Home Movies Grootste openingsdag van het jaar voor SUICIDE SQUAD

Grootste openingsdag van het jaar voor SUICIDE SQUAD

by Mark van Truijen

De film Suicide Squad heeft gisteren in Nederland 463.387 Euro opgebracht en beleefde daarmee de grootste openingsdag van het jaar.

Suicide Squad
verbreekt het record van Captain America: Civil War. De Marvel-film met hoofdrollen voor Chris Evans en Robert Downey Jr. behaalde eerder dit jaar in Nederland een box office van 424.612 Euro tijdens de openingsdag.

Met een box office van 463.387 Euro beleeft Suicide Squad tevens de grootste openingsdonderdag ooit voor een superheldenfilm in Nederland.

Synopsis

Het voelt goed om slecht te zijn… Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen super schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan.  U.S. intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen (falen is onvermijdelijk), is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

SUICIDE SQUAD is geschreven en geregisseerd door David Ayer (Fury, End of Watch) en gebasseerd op de bekende DC Comics personages. De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar® genomineerde Will Smith (Ali, The Pursuit of Happyness), Oscar®winnaar Jared Leto (Dallas Buyers Club), Margot Robbie (The Wolf of Wall Street, Focus), Joel Kinnaman (Run All Night,  The Killing), Cara Delevingne (Anna Karenina, Paper Towns) en Oscar®genomineerde Viola Davis (The Help, Doubt). De film is geproduceerd door Charles Roven en Richard Suckle, met Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson en Geoff Johns als uitvoerende producenten.

SUICIDE SQUAD is vanaf nu te zien in de bioscoop
in 3D, IMAX 3D en Dolby Cinema.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x