Home Gaming Green Hell VR viert feest tijdens Steam VR Fest

Green Hell VR viert feest tijdens Steam VR Fest

by Jos Vis

Ter ere van het Steam VR Fest van 18-25 juli, delen en kweken we Green Hell VR voor fans overal. Green Hell VR blijft bloeien met nieuwe updates en functies, waaronder Steam Achievements en Challenge Modes. Voor ontdekkingsreizigers die het Amazon-avontuur nog niet hebben meegemaakt, kunnen ze profiteren van een tijdelijke bundel en uitverkoop voor pc/PCVR-edities.

Voor degenen die zich nog niet in Green Hell VR hebben gewaagd, in welke vorm dan ook, hebben we recensenten op de proef gesteld en enkele van hun ervaringen voor je verzameld. Geniet hier van een gloednieuwe trailer met lofbetuigingen van verkooppunten over de hele wereld tijdens hun reis door onze versie van de Amazone:

De Amazone is een uitgestrekte, dynamische plek die bruist van het leven en altijd groeit. We hebben van onze spelers gehoord en wilden de voortdurende ontwikkelingen van Green Hell VR op pc VR, beschikbaar op Steam, onder de aandacht brengen. In onze laatste update hebben we toegevoegd:

  • Challenge Modes: ben jij een survivalspecialist? Test je vaardigheden tegen de klok in de nieuwe Challenge Modes op basis van enkele van de fundamentele mechanica van het spel.
  • Word The Hunter door vlees van 13 verschillende dieren te verzamelen, of het ultieme wandelwapen in The Blacksmith door een metalen speer en metalen harnas te maken – één voor elke ledemaat!
  • Niemand links achter: we hebben een linkshandige modus in het spel toegevoegd, waardoor de behoefte aan aangepaste Steam-invoerbindingen volledig is vervangen.

Voor degenen die extra motivatie nodig hebben, zijn er Steam Achievements toegevoegd. Achievement-jagers van de originele Groene Hel zullen enkele bekende favorieten opmerken, plus gloednieuwe, exclusief voor de PC VR-editie, waaronder Fruit Slicer en Strongman.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: