Home Gaming Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets is nu beschikbaar!

Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets is nu beschikbaar!

by Sven

Ubisoft® en Disney Interactive kondigen aan dat de action-adventure platformer Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets nu verkrijgbaar is voor Nintendo 3DS.

Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets is gebaseerd op Disney XD’s hitserie Gravity Falls en neemt spelers mee op een nieuw en origineel avontuur. Spelers moeten Jeff de Kabouter helpen om gestolen Gnome Gemulets  terug te vinden. Gewapend met betoverde kabouterwapens nemen spelers het op tegen bovennatuurlijke wezens, moeten ze monsterlijke schurken verslaan en uitgebreide landschappen doorkruisen tijdens hun queeste. Kom oog in oog te staan met populaire personages uit de show, zoals Soos, Grunkle Stan, Old Man McGucket en anderen.

Gemaakt in samenwerking met de maker van de serie, Alex Hirsch:

Hirsch is nauw betrokken geweest tijdens het schrijven van het script voor de game en het tekenen van het artwork.

  • Speel zowel als Dipper en Mabel: Help de tweeling om samen te werken, dankzij gameplay met twee personages. Wissel van personage wanneer je maar wil en gebruik hun unieke vaardigheden en krachten om elkaar te versterken:

o    Dipper maakt gebruik van Gnome Battle Cuffs, die hem toelaten van dichtbij hard te slaan. Ook gebruikt hij zijn vertrouwde lamp om de vele mysteries in Gravity Falls aan het licht te brengen.

o    Mabel hanteert de Fleece of Bezazzlement, waardoor ze met de mouwen van haar trui kan uithalen om monsters van ver aan te vallen. Haar grijphaak helpt haar om gebieden te betreden die moeilijker te bereiken zijn.

  • Los een gloednieuw mysterie op: Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemuletsbevat een nieuw en origineel avontuur. Ontrafel het mysterie om meer te weten te komen over de inwoners van Gravity Falls en ontdek geheimen uit het verleden van de stad.
  • Betreed de wereld van Gravity Falls: De geprezen UbiArt Framework game engine brengt de look & feel van de show naar Nintendo 3DS. Weelderige achtergronden en prachtige graphics laten spelers toe hun favoriete plekken uit de serie, zoals de Mystery Shack en het Gnome Forest, te verkennen als nooit tevoren.

 

Voor meer informatie over Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets, ga naar:ubisoft.com/en-US/game/gravity-falls.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x