Home Gaming Gratis uitbreiding voor VR Action Roguelite ‘Ghost Signal: A Stellaris Game’ nu beschikbaar

Gratis uitbreiding voor VR Action Roguelite ‘Ghost Signal: A Stellaris Game’ nu beschikbaar

by Jos Vis

Vandaag onthulden Fast Travel Games en mede-ontwikkelaar Windswept Interactive tijdens de Meta Quest Gaming Showcase de eerste uitbreiding voor Ghost Signal: A Stellaris Game, de virtual reality actie-roguelite die zich afspeelt in het populaire galactische universum van Paradox Interactive. De gratis uitbreiding is nu beschikbaar en voegt de Pandora- en Iris-schepen, een ontspannen modus en een functie voor automatisch opslaan toe. Koop Ghost Signal: A Stellaris Game nu in de Meta Quest Store.

“Ons doel met deze update is om spelers meer gameplay-opties en flexibiliteit te geven, ze geven de voorkeur aan een snelle race naar de finish of tijd om alles grondig te verkennen”, zegt Christopher Smith, Lead Game Designer bij Fast Travel Games. “De ruimte kan angstaanjagend zijn, maar jouw ervaringen in Ghost Signal hoeven dat niet te zijn. Test de Pandora en Iris en probeer de relaxte modus om te zien wat voor jou het beste werkt.”

In Ghost Signal: A Stellaris Game besturen spelers het ruimteschip Aurora en gaan ze op zoek naar het raadselachtige Ghost Signal. Tijdens hun reis ontmoeten spelers mysterieuze buitenaardse wezens, ontmoeten ze wezens ter grootte van een planeet en gaan ze epische ruimtegevechten aan. Met een grondige tutorial, een spannend verhaal en onvoorspelbare ontmoetingen ontdekken ontdekkingsreizigers in elke playthrough iets anders.

Ghost Signal: A Stellaris Game kan ook worden gespeeld met Hand Tracking 2.0.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: