Home Gaming Schurk onthuld voor I Expect You To Die 3: Cog in the Machine, plus een nieuwe titel van Schell Games

Schurk onthuld voor I Expect You To Die 3: Cog in the Machine, plus een nieuwe titel van Schell Games

by Jos Vis

Vandaag, tijdens de Meta Quest Gaming Showcase, deelde Schell Games nieuws rond twee aankomende titels: I Expect You To Die 3: Cog In The Machine en Silent Slayer: Vault of the Vampire.

Het bedrijf kondigde aan dat I Expect You To Die 3, de derde aflevering van de bekroonde VR-puzzelserie met spionagethema, deze zomer op Meta Quest en dit najaar op SteamVR-headsets zal verschijnen. Eager Agents kunnen de game nu pre-orderen met 10% korting in de Meta Quest Store. In een nieuwe trailer die debuteerde tijdens de Meta Quest Gaming Showcase, onthulde Schell Games Dr. Roxana Prism, een geniale uitvinder met een robotobsessie, als de hoofdantagonist in I Expect You To Die 3.

Vooruitkijkend verraste Schell Games VR-fans met een voorproefje van Silent Slayer: Vault of the Vampire, hun allereerste horrortitel die naar Meta Quest komt. In dit spel moeten spelers vaardigheid en precisie gebruiken wanneer ze oog in oog komen te staan met vampiers die moeten worden gedood terwijl ze slapen. Meer informatie over de game zal in de komende maanden worden vrijgegeven, maar geïnteresseerde spelers kunnen de game nu op de verlanglijst zetten in de Meta Quest Store.

“Terwijl virtual reality-games in aanwezigheid en populariteit blijven groeien, zijn we dankbaar voor partners zoals Meta die ontwikkelaars kansen bieden om te innoveren en hun ervaringen te laten zien”, aldus Jesse Schell, CEO van Schell Games. “Ons team is gepassioneerd door het ontwikkelen van fantastische virtual reality-ervaringen. Of het nu gaat om het uitroeien van dodelijke vampiers in Silent Slayer of om de wereld missie voor missie te redden in de I Expect You To Die (IEYTD)-serie, we streven ernaar spelers onder te dompelen in onvergetelijke virtuele werelden.”

In I Expect You To Die 3: Cog in the Machine ontmoeten spelers Dr. Prism, haar sidekick Robutler en haar verschillende robotcreaties terwijl ze complexe puzzels oplossen. Dr. Prism, een voormalige uitvinder voor het Agentschap, is vooral bekend vanwege het ontwikkelen van de kenmerkende telekinetische implantaatmiddelen die in het veld worden gebruikt. Gemotiveerd om te bewijzen dat robots betere geheimagenten kunnen zijn dan mensen, sloot ze zich aan bij de Zoraxis Corporation, waar ze werkt om de plannen van de Agency met haar machines te dwarsbomen.

Dr. Prism wordt ingesproken door de getalenteerde Daisy Lightfoot, bekend van de stem van Shuri in Marvel’s animatieserie Marvel’s Avengers, LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther – Trouble in Wakanda en Marvel Rising: Operation Shuri.

“We hebben echt geprobeerd om de personages in I Expect You To Die 3 te vullen met persoonlijkheid om de spelerservaring tijdens het spel te verrijken en agenten naar die wereld van gevaar en spionage te trekken. Het schrijven in combinatie met de ongelooflijke vocale uitvoeringen van onze acteurs creëert hopelijk een unieke ervaring die nog meeslepender wordt in VR”, zegt Jared Mason, Narrative Director voor IEYTD1 en IEYTD3 en stem van The Handler. “Het uitspreken van de Handler in deze serie is zo leuk, en het is een van de hoogtepunten van mijn carrière geweest om het verhaal in de hele franchise vorm te kunnen geven. We kunnen niet wachten tot nieuwe en terugkerende agenten van over de hele wereld in de rol stappen van een elite (of rampzalige) spion.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: