Home MoviesNieuws GRATIS DLC ANNO 2205: WILDWATER BAY NU BESCHIKBAAR

GRATIS DLC ANNO 2205: WILDWATER BAY NU BESCHIKBAAR

by Sven

Vandaag is de eerste DLC voor Anno 2205TM ‘Wildwater Bay’ aangekondigd door Ubisoft en Blue Byte®. Deze DLC is gratis voor iedereen die het spel in bezit heeft. De uitbreiding zal samen met de nieuwste patch van Anno 2205TM  komen en biedt nieuwe inhoud en optimalisaties.

In Wildwater Bay kunnen spelers hun corporatie uitbreiden op een groot continentaal gebied met meerdere eilanden aan de kust. Met een oppervlakte van ruim 40.000 hectare is Wildwater Bay de grootste uitbreiding tot dusver voor Anno 2205TM . Dankzij de enorme omvang krijgen spelers extra bouwlocaties aan zee en in de bergen.

Naast de Wildwater Bay uitbreiding, komen er drie nieuwe ornamenten en de mogelijkheid om vanuit het hoofdkwartier van de corporatie de totale bouwcapaciteit te vergroten.  Spelers profiteren ook van een duidelijkere World Market en de speciale ‘Big 5’ evenementen.

Wildwater Bay is de eerste gratis DLC voor Anno 2205 TM in 2016. Meer gratis DLC staat in de planning. De ‘Tundra’ uitbreiding zal de volgende grote update zijn. Deze uitbreiding komt eind februari uit en is onderdeel van de season pass, het is ook mogelijk om deze los te kopen.

Anno 2205 is ontwikkeld door Blue Byte Studio en is op 3 November 2015 uitgekomen op PC. Voor de meest recente informatie over Anno 2205, ga naar http://annogame.com/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x