Home Gaming Gratis DLC Anno 2205 Veterans Pack nu verkrijgbaar

Gratis DLC Anno 2205 Veterans Pack nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag is het nieuwe Anno 2205™ Veteran’s Pack verkrijgbaar. Deze update is gratis voor alle spelers van Anno 2205. Ook zijn de plannen voor de aankomende downloadbare content bekendgemaakt.

Het Anno 2205 Veteran’s Pack biedt uitdagingen voor ervaren Anno-spelers en introduceert nieuwe opties, zoals nieuwe soorten quests, menuopties en ornamenten. De basis van het Veteran’s Pack wordt gevormd door een nieuwe, hogere moeilijkheidsgraad, die spelers dwingt om beter en voorzichtiger te plannen. Spelers kunnen voor de nieuwe moeilijkheidsgraad kiezen in hun bestaande profiel, of een compleet nieuwe corporatie starten. Vanuit de community werd er veelvuldig om gevraagd, vandaar dat er nu een quick view mode voor alle gebouwen in de sector is toegevoegd en ook de optie om bepaalde goederen niet meer te kunnen consumeren. Drie nieuwe ornamenten geven spelers de mogelijkheid om hun steden meer divers te maken en prestatie-updates zoals kortere opstart- en laadtijden zijn ook enkele extra voordelen van deze gratis update.

Meer nieuwe content voor Anno 2205 wordt reeds ontwikkeld. In mei verschijnt het Big Five Pack, waarmee de Economic Warfare optie wordt toegevoegd aan de game. Hierbij moeten spelers strijden voor aandelen van de Big Five, de vijf meest succesvolle corporaties, terwijl ze ook de aandelen van hun eigen corporatie moeten verdedigen. Daarnaast kunnen nieuwe Sectoreffecten permanent of tijdelijk een positief of negatief effect hebben op de sectoren van de speler.

In juli geeft de Anno 2205 Orbit DLC spelers de mogelijkheid om hun eigen modulaire ruimtestation te bouwen. Dit gaat gepaard met een gloednieuw wetenschap- en onderzoeksysteem om verschillende gedeeltes van hun corporatie te upgraden. Orbit is onderdeel van de Anno 2205 Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar.

Anno 2205 wordt ontwikkeld door Blue Byte, een Ubisoft studio, en is nu verkrijgbaar.

Voor meer informatie over Anno 2205, bezoek je annogame.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x