Home Gaming Grand Fantasia viert kerst

Grand Fantasia viert kerst

by Jos Vis

Het is de mooiste tijd van het jaar en gamigo heeft tal van kerstactiviteiten voor Grand Fantasia-spelers. Naast seizoensevenementen is er een nieuwe kerker verschenen en krijgen Yggdrasil-fans ook een boost.

Met Kerstmis voor de deur kunnen Boodschappers de feestdagen op een aantal manieren vieren met hun vrienden in Saphael. Neem deel aan een sneeuwballengevecht georkestreerd door Frosti the Snowman, vecht tegen malafide pinguïns in de hoop de Giant Snowman te verslaan om willekeurige bonussen te verdienen, of span je hersenspieren aan door deel te nemen aan de Santa Quiz.

Als Boodschappers niet deelnemen aan de hulst-jolly Christmas-evenementen van Grand Fantasia, kunnen ze de nieuwe Holy King Tomb-kerker betreden. De kerker geeft spelers de mogelijkheid om na voltooiing een Quill Crystal te verdienen. Deze kristallen bieden een permanente boost aan personages, waardoor ze een punt kunnen behalen in hun statistieken. Er is een limiet aan het aantal kristallen dat kan worden gebruikt om personages te buffen, dus maak er goed gebruik van.

Degenen die dapper genoeg zijn om de Yggdrasil Dungeon binnen te gaan, zullen nog rijker worden beloond. Boosts die deze maand zijn begonnen, zijn verbeterd, waardoor Boodschappers nog meer gestimuleerd worden om hun gilde te verzamelen om alle 12 Sprite King Bosses te verslaan. Hoewel bonussen willekeurig aan spelers worden gegeven, kunnen ze een boost verwachten voor alle statistieken ergens tussen 9% – 22%.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x