Home Gaming Gloednieuwe teaser trailer beschikbaar Dark Matter | Vanaf 16 juni om 21:00 uur te zien op Syfy

Gloednieuwe teaser trailer beschikbaar Dark Matter | Vanaf 16 juni om 21:00 uur te zien op Syfy

by Mark van Truijen

Op 16 juni gaat om 21:00 uur de gloednieuwe serie Dark Matter in première op Syfy. Dark Matter is gebaseerd op de striproman en is binnen 72 uur na de Amerikaanse première te zien op de Nederlandse TV-zender Syfy.

In 13 afleveringen van een uur volgen we de bemanning van een verlaten ruimteschip die ontwaakt uit hun slaapstand zonder herinnering aan wie ze zijn of hoe ze aan boord zijn gekomen. Ze worden geconfronteerd met bedreigingen van alle kanten en moeten samenwerken om de reis vol wraak, verraad en verborgen geheimen te overleven.

In Dark Matter schitteren Melissa O’Neil (Broadway musical Les Miserables), Marc Bendavid (Bitten), Anthony Lemke (White House Down), Alex Mallari Jr. (Robocop), Jodelle Ferland (Twilight), Roger Cross (The Strain) en Zoie Palmer (Lost Girl).

Mocht je de complete eerste aflevering nog voor de Amerikaanse première willen bekijken, dan kan dat. NBC Universal organiseert op vrijdag 12 juni vanaf 18:30 uur een exclusieve voorvertoning van de eerste aflevering in Planetarium Sonnenborgh in Utrecht.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x