Home Gaming Giannis Antetokounmpo eerste internationale ster op cover NBA 2K19

Giannis Antetokounmpo eerste internationale ster op cover NBA 2K19

by Sven

2K kondigt vandaag aan dat de uitblinker van de Milwaukee Bucks en tweevoudig NBA All-StarGiannis Antetokounmpo op de cover van de NBA 2K Standard Edition zal staan. Antetokounmpo is de eerste speler in de geschiedenis die het reguliere seizoen in de top 20 is geëindigd voor zowel totaal aantal punten, rebounds, assists, steals en blocks. Hij heeft zijn bijnaam “Greek Freak” verdiend met zijn ongelofelijke atletische capaciteiten. In lijn met het creatieve thema van NBA 2K19 zullen op de cover sleutelwoorden en uitspraken staan die een belangrijke rol spelen in het leven van Giannis, waaronder “Father’s Legacy,” “Fear the Deer,” “Phenom” en natuurlijk “Athens,” waarmee hij een eerbetoon brengt aan de Griekse stad waar hij vandaan komt.

“Ik ben vereerd de eerste internationale speler te zijn op de cover van NBA 2K19,” aldus Antetokounmpo. “Ik speel heel graag 2K, dus dit betekent heel veel voor me. Ik heb hard gewerkt om erkenning te krijgen in de NBA en op de cover staan van NBA 2K19 is een droom die uitkomt.”

Antetokounmpo, die in het verleden horloges verkocht op straat in Athene, heeft in no-time de NBA-fans voor zich gewonnen met zijn geweldige capaciteiten en oprechte persoonlijkheid. Hij krijgt ook veel respect van zijn medespelers en heeft meerdere ereprijzen gewonnen, waaronder All-Rookie Second Team, NBA All-Defensive Second Team, All-NBA Second Team (twee keer) en Most Improved Player.

“Giannis is de toekomst van de NBA en zijn drive en zijn atletisch vermogen hebben hem tot een niet te stoppen kracht in de NBA gemaakt,” zei Alfie Brody, Vice President of Marketing voor NBA 2K. “Hij is de perfecte coverspeler en we zijn enorm blij hem als onze allereerste internationale ster op de cover te mogen hebben, want NBA 2K is erg populair bij fans over de hele wereld.”

Gereserveerde exemplaren van de NBA 2K19 Standard Edition bevatten de volgende digitale dingen:

  • 5000 Virtual Currency
  • 10 MyTEAM-packs (één per week geleverd)
  • 1 Giannis Antetokounmpo Sapphire MyTEAM-card

NBA 2K19 is de nieuwste editie van de hoogst gewaardeerde en best verkochte NBA videogame simulatieserie van de afgelopen 17 jaar*.

NBA 2K19 Standard Edition is ontwikkeld door Visual Concepts en zal vanaf 11 september 2018 te koop zijn voor Xbox One, PlayStation®4 system, Nintendo Switch en Windows pc voor 69,99

De NBA 2K19 20th Anniversary Edition zal vanaf 7 september 2018 te koop zijn voor Xbox One, PlayStation®4 system, Nintendo Switch en Windows pc voor 99,99

Spelers die al aan de slag willen met de MyCAREER-functie van NBA 2K19, kunnen het geheel nieuwe NBA 2K19: The Prelude vanaf 31 august 31 2018 downloaden voor Xbox One en PlayStation 4.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x