Home Gaming Ghostbusters Bundle verschijnt op 15 juli

Ghostbusters Bundle verschijnt op 15 juli

by Mark van Truijen

Activision Publishing en Sony Pictures releasen binnenkort een pakket met daarin o.a. de nieuwste Ghostbusters game. Deze Ghostbusters Bundle verschijnt op 15 juli voor de PlayStation®4 via het PlayStation®Network en bestaat uit:

  • De nieuwe standalone Ghostbusters game
  • DLC met klassieke Ghostbusters pakken en een bonus ‘trap’ die is gebaseerd op de film
  • Een dashboard theme geïnspireerd op de game

De DLC uit de Ghostbusters Bundle ontvang je ook wanneer je een pre-order voor de standalone Ghostbusters game plaatst bij de Xbox Games Store, PlayStation®Network and Steam.

Ghostbusters is een third-person role-playing actiegame met een single-player en co-op multiplayer mogelijkheid tot maximaal vier spelers. De game speelt zich af na de gebeurtenissen uit de film. In de hoofdrollen schitteren een stel nieuwe recruits. Zij moeten naar de meest spookachtige plekken van Manhattan om de stad te ontdoen van de paranormale plaag die heerst. Je hebt de keuze uit vier helden met ieder hun eigen, unieke gaven. Elk personage is tijdens het spelen te upgraden met nieuwe gear en abilities.

Ghostbusters wordt op 15 juli verwacht voor de PlayStation®4, Xbox One en Windows PC via Steam. Ook de nieuwe mobiele game – Ghostbusters: Slime City – komt in die week uit voor smartphones en tablets (speelbaarheid afhankelijk van versie iOS, Android en Kindle). De releases vallen bijna gelijk met de Ghostbusters filmpremière op 14 juli.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x