Home Gaming GGA publiceert “Twilight Monk” van Aquatic Moon

GGA publiceert “Twilight Monk” van Aquatic Moon

by Jos Vis

Gravity Game Arise (gevestigd in Chuo-ku, Tokio), een strategisch groepsbedrijf van GRAVITY in Japan, kondigt aan dat het een wereldwijde publicatieovereenkomst heeft getekend met indiegame-ontwikkelaar Aquatic Moon (Californië, VS) voor de game-aanpassing van “Twilight Monk ” (Twilight-monnik).

Met deze overeenkomst zullen Gravity Game Arise (“GGA”) en Aquatic Moon (“AM”) een Metroidvania-game ontwikkelen met behulp van AM’s populaire “Twilight Monk” IP met zijn overweldigende wereldbeeld, unieke kunststijl en fascinerende personages en diepgaande verhaallijn. De game wordt wereldwijd op meerdere platforms uitgebracht. Bovendien zal GRAVITY een strategische samenwerkingsrelatie ontwikkelen om het “Twilight Monk”-spel tot een succes te maken door de marketing-, public relations- en managementfuncties die tot stand zijn gebracht via GRAVITY’s wereldwijde IP-holdings, te maximaliseren.

Twilight Monk is een serie kungfu-, fantasy-, avonturenromans en kunstboeken die beginnen met ‘Secrets of Kung Fulio’.
De epische verhaallijn, het overweldigende wereldbeeld en de unieke personages zijn de belangrijkste attracties van de serie.

De game is een 2D-actie-avonturengame met handgetekende gestileerde kunst, zorgvuldig ontworpen Metroidvania-kerkers en een open wereld. Spelers kruipen in de huid van Raziel Tenza, de laatste afstammeling van de “Ancient Monks of Twilight”, een ras van demonenjagers, terwijl ze proberen legers van “Darksprites”, bovennatuurlijke demonen die het land Speria teisteren, af te weren.

Twilight Monk is een fantasierijk kungfu-avontuur met zorgvuldig vervaardigde, door Metroidvania ontworpen kerkers, verbonden door een open wereld.

In Twilight Monk jaag je op en vernietig je krachtige Darksprites als Raziel Tenza – de laatste afstammeling van Demon Hunters.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: