Home Gaming GFN Donderdag viert 1.500+ games en hun reis naar GeForce NOW

GFN Donderdag viert 1.500+ games en hun reis naar GeForce NOW

by Pim, Sel

Met de Game Developers Conference in volle gang deze week, vieren we alles wat met games te maken heeft, inclusief hoe we samenwerken met uitgevers om games naadloos naar GeForce NOW te brengen.

Game-ontwikkelaars hebben toegang tot een groot aantal GeForce NOW-tools waarmee ze hun games naadloos naar de cloud kunnen brengen. Het vereist nul port werk voor ontwikkelaars en stelt uitgevers in staat om functies zoals account en game library synchronisatie te faciliteren, evenals het leveren van unieke interactieve ervaringen aangedreven door de cloud.

CD PROJEKT RED is een van de vele ontwikkelaars die gebruik maakt van deze GeForce NOW-middelen en komt op 11 april met een nieuwe update voor Cyberpunk 2077, inclusief een technologische preview van de ray tracing: Overdrive Mode voor Ultimate-leden om over apparaten te streamen.

We hebben ook een geweldige nieuwe beloning voor leden, die vanaf volgende week gratis is voor Premium-leden. Leden hebben tot 6 mei de tijd om Captain Marvel’s Medieval Marvel-pak te claimen en het op te nemen tegen vijanden in Marvel’s Midnight Suns, dus zorg ervoor dat je vandaag nog upgrade en opt-in voor beloningen voor de eerste toegang.

Leun dan achterover en geniet van het weekend met deze nieuwe games die vandaag beschikbaar zijn voor de cloud:

En omdat we van games houden en graag willen dat iedereen games heeft, moet je deze week zeker de Steam Sale checken. Er is genoeg dat je kunt streamen op GeForce NOW en het eindigt op 23 maart, dus laat het niet aan je voorbijgaan!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: