Home Gadgets GFN Donderdag brengt GeForce NOW naar Samsung TV’s, plus een SHIELD-update, juli games lijst en meer

GFN Donderdag brengt GeForce NOW naar Samsung TV’s, plus een SHIELD-update, juli games lijst en meer

by Mark van Truijen
De GFN Donderdag van deze week zit vol met nieuwe manieren om te spelen, verbeteringen aan bestaande manieren en een heleboel games, waaronder:Lancering Samsung Gaming Hub met GeForce NOW als ondersteunde service;SHIELD Software Experience Upgrade 9.1 en GeForce NOW-service-update 2.0.42 met nieuwe functies die gamesessies verbeteren;GeForce NOW-beloning voor alle leden met een korting op SteelSeries-controllers – geweldig voor gamen in de huiskamer;Zes games die vandaag uitkomen – de laatste release van juni;Aankondiging van de 13 games voor GeForce NOW in juli, waaronder nieuwe uitgever Motorsports Games;Herinnering dat er een TON aan afgeprijsde GeForce NOW-games zijn als onderdeel van de Steam Summer Games Sale.
Met de lancering van de Samsung Gaming Hub deze week, brengen we gamers GeForce NOW op geselecteerde Samsung TV’s. Geen downloads, opslaglimieten of console vereist – leden kunnen direct de grootste games van GeForce NOW spelen, gewoon vanaf hun bank.We rollen ook een update uit voor SHIELD TV Software Experience Upgrade 9.1, die tv’s die ALLM ondersteunen automatisch overschakelt naar gamemodus aan het begin van gamesessies en nachtluistermodus die de streamingervaring verbetert zonder het gezin wakker te maken. Deze nieuwe functies voegen zich bij bestaande ondersteuning voor 4K HDR, 7.1 surround sound, streaming naar Twitch, in-game voice chat met USB-headsets en een breed scala aan controllers – waardoor GeForce NOW op SHIELD de beste manier is om games in de woonkamer te streamen.
Over gamen in de huiskamer gesproken, GeForce NOW-leden kunnen ook een nieuwe beloning claimen voor 20% korting op alle SteelSeries-controllers op SteelSeries.com – beschikbaar tot eind augustus.Geweldig gamen in de huiskamer houdt daar niet op. We hebben ook een aantal binge-waardige games die naar de GeForce NOW-bibliotheek komen. Deze GFN Donderdag sluit de maand af met zes nieuwe games die deze week worden gestreamd. Het is ook de aftrap van juli met de lijst van 13 titels die eraan komen. Als bonus, bovenop de 25 games aangekondigd in juni, komen er nog eens zeven bij in de loop van de maand.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: