Home Gaming Gerucht: WRC 23 lanceert op 28 juli

Gerucht: WRC 23 lanceert op 28 juli

by Pim, Sel

De WRC-licentie is nu overgegaan van KT Racing en Nacon naar Codemasters en EA, en naar verwachting zal het eerste deel van de rallyraceserie van laatstgenoemde dit jaar worden uitgebracht. Eerdere lekken hebben gesuggereerd dat de game binnenkort wordt aangekondigd, en nu heeft prominente leaker @billbil_kun op Twitter mogelijk de specifieke releasedatum van de game onthuld.

Volgens de leaker zal de game officieel de titel WRC 23 dragen en naar verwachting op 28 juli worden uitgebracht, iets meer dan twee maanden vanaf nu. Er wordt niet vermeld voor welke platforms de game beschikbaar zal zijn, maar gezien het feit dat het aankomende F1 23-spel van Codemasters en EA een cross-gen titel zal zijn, is het waarschijnlijk dat WRC dat ook zal zijn.

Hoe dan ook, het lijkt veilig om aan te nemen dat er binnenkort een officiële aankondiging voor de racesim zal plaatsvinden. In maart beweerde @billbil_kun al dat de game “klaar was om te lanceren” en binnenkort “zeer binnenkort” zou worden onthuld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: