Home Gaming Gerucht: Skydance New Media’s Captain America en Black Panther game krijgt de titel Marvel 1943: The Rise of Hydra

Gerucht: Skydance New Media’s Captain America en Black Panther game krijgt de titel Marvel 1943: The Rise of Hydra

by Pim, Sel

Het is bijna een paar jaar geleden sinds Skydance New Media – geleid door Uncharted-maker Amy Hennig – aankondigde dat ze werkten aan een AAA verhalende actie-avontuur Marvel-game waarin Captain America en Black Panther samen zouden werken. Sindsdien zijn details over het spel schaars geweest, tot op het punt dat we zelfs niet weten hoe het gaat heten.

Nu heeft echter een bekende “leaker” mogelijk wat meer duidelijkheid verschaft. Op Twitter heeft @Kurasakis – die de naam en het bestaan van Sonic X Shadow Generations correct lekte voordat het officieel werd aangekondigd – beweerd dat de Marvel-game van Skydance New Media de titel Marvel 1943: Rise of Hydra zal dragen.

Eerder was officieel bevestigd dat het spel zich tijdens de Tweede Wereldoorlog zal afspelen. Captain America en de grootvader van T’Challa, Azzuri – de Black Panther van die tijd – zullen optreden als protagonisten, maar ze zullen ook worden vergezeld door twee extra, niet bovennatuurlijke speelbare personages: Gabriel Jones, lid van de Howling Commandos, en Nanali, leider van het Wakandese Spionagenetwerk.

Skydance New Media heeft gezegd dat het spel een “diep cinematografische” ervaring zal zijn, vergelijkbaar met het eerdere werk van Amy Hennig. Ondertussen zal hoewel het meerdere speelbare personages heeft die samenwerken, coöp niet worden aangeboden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x