Home Gaming Gerucht: PS5 Slim lanceert 10 november

Gerucht: PS5 Slim lanceert 10 november

by Pim, Sel

De herontworpen PS5 van Sony, die in de volksmond de PS5 Slim wordt genoemd vanwege zijn lichtere gewicht dan het huidige model, lijkt een releasedatum te hebben. Volgens betrouwbare leaker billbil-kun op Dealabs worden de Standard en Digital Editions van de console op 10 november uitgebracht in de Verenigde Staten.

Interessant genoeg zijn er in Japan al pre-orders beschikbaar bij winkels zoals Amazon, met een releasedatum van 10 november. De release in de VS valt samen met deze datum, maar volgens billbil-kun wordt de console in “de komende maanden” geleidelijk in andere regio’s uitgebracht. Het is onbekend of Europa daaronder valt, dus blijf op de hoogte van een officiële aankondiging.

De PS5 Slim wordt verkocht voor $499,99 met een los verkrijgbare Ultra HD Blu-ray disc drive, terwijl de Digital Edition $449,99 kost zonder de drive. Het is ook vermeldenswaard dat hoewel de prijzen voor de Digital Edition wereldwijd stijgen, beide edities een prijsverhoging zullen zien in Japan, de tweede tot nu toe voor die regio.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d