Home Gaming Gerucht: Komt Halo Master Chief Collection naar PC?

Gerucht: Komt Halo Master Chief Collection naar PC?

by Jos Vis

Er zijn geruchten dat ze bij Microsoft en 343 Industries bijna klaar zijn met een PC-port van Halo MCC (Master Chief Collection). Heel veel Halo-fans met een PC kijken hier naar uit en hadden eigenlijk de hoop op een port opgegeven. Wat bezielt That’s Gaming om dit gerucht op haar site te plaatsen? Ik zal het je uitleggen.

Natuurlijk moet je alle geruchten met een flinke korrel zout nemen, maar in dit geval komt de uitspraak uit de mond van Brad Sams, executive editor van o.a. tech-site Thurrott. Waarom zouden we deze meneer enigszins moeten geloven? Deze man doet wel vaker ‘voorspellingen’ die uitkomen. Zo wist hij te al vroeg te vertellen dat Halo Infinity aangekondigd zou worden op de E3 van vorig jaar. Daarnaast wist hij vorig jaar al te vertellen dat er een diskloze Xbox One S wordt uitgebracht in 2019.

In een recente video op YouTube geeft Sams meer informatie over de nieuwe Xbox One S vrij. Halverwege die video laat hij ineens weten dat 343i bijna klaar is met het porten van Halo MCC naar PC. Hij zegt er heel weinig over en geeft aan dat hij niet precies weet niet of de game wordt aangekondigd op de E3 van dit jaar.

Het klinkt allemaal een beetje vaag, maar vergeet niet dat er volgende week op het SXSW Festival in de VS een Halo-toernooi is. Tijdens dat toernooi, dat gehouden wordt van 15 t/m 17 maart, zal er elke dag op mixer.com/Halo en twitch.tv/Halo een live stream te volgen zijn. Volgens 343i kun je dan veel gameplay van het toernooi voorbij zien komen. Daarnaast hebben ze aankondiging omtrent… Halo MCC!

Wat zullen ze daar gaan aankondigen? Dat is voor ons een vraag, maar voor 343i een weet. Het kan zijn dat ze wat nieuwe updates klaar hebben staan voor de Halo MCC op Xbox One. Maar mogen wij bij That’s Gaming een beetje dromen dat dan de PC-port wordt aangekondigd? Of zijn we ietwat doorgeslagen in ons enthousiasme? De tijd zal het leren.

Uiteraard houden we je volgende week op de hoogte van het nieuws rondom Halo MCC.Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: