Home Gaming Gerucht: Komt Age of Empires naar Xbox?

Gerucht: Komt Age of Empires naar Xbox?

by Jos Vis

Vandaag is er een presentatie gepland van Age of Empires en het lijkt erop dat Aaron Greenberg heeft gehint naar een Xbox-versie van de game. Nu moet je dit soort geruchten uiteraard met een flinke korrel zout nemen, maar het zou ons niet verbazen als de geruchten kloppen. De franchise bestaat precies 25 jaar en dit lijkt een perfecte timing voor een Xbox-port.

Zo stelt Aaron Greenberg in zijn tweet dat iedereen vanavond moet kijken, ongeacht waar je Age of Empires prefereert te spelen. Nu is de game alleen speelbaar op de pc, dus je zou kunnen stellen dat Greenberg in ieder geval aangeeft dat de game op meerdere platformen te spelen zal zijn. Het kan ook zo zijn dat de game wordt toegevoegd aan de cloud van Xbox.

Als dat allemaal waar is, dan blijft de vraag nog over om welke Age of Empires het gaat. Nog niet zo lang geleden kwam Age of Empires IV uit op pc, maar ook de eerste drie delen hebben een remaster gekregen en zijn verder nooit op een console uitgebracht. De kans bestaat zelfs dat ze alle 4 naar Xbox komen, of zijn wij nu iets te enthousiast over een vermeende hint in een tweet?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: