Home Gaming [Gerucht] GTA 5 Online Xbox-One vs. PC gamers!

[Gerucht] GTA 5 Online Xbox-One vs. PC gamers!

by Jeffrey van den Bogaart

Morgen is het dan eindelijk zover, de PC gamers kunnen eindelijk in de mooiste graphische settings denkbaar aan de slag met GTA 5. Er zijn dan ook al lange tijd geruchten over van alles en nog wat maar dit ‘Gerucht’ is er toch een die grote impact kan hebben op zowel de Xbox-One als op de PC.

Het Gerucht gaat de ronde dat de PC spelers het kunnen opnemen tegen de Xbox-One spelers. Dit omdat de Xbox-One van Microsoft is en uiteraard Windows ook een onderdeel van Microsoft is. Al langere tijd word er gevraagd door gamers om meer aan crossplatform play te doen wat inhoud dat bv. de playstation het op zou kunnen nemen tegen de Xbox spelers. Omdat beide platvormen gebruik maken van een Windows Live account is het nog niet eens z’n gekke gedachte. Het zal een van de eerste grote games zijn die 2 verschillende consoles met elkaar verbindt.

Of we er blij mee moeten zijn (mocht het waar zijn) is een ander punt want uiteraard is het gamen op de PC en de Xbox-one toch even wat anders! Het goede nieuws eraan zou wel zijn dat je plotseling veel meer vrienden zou hebben om Chaos te veroorzaken of Heists/missies mee te doen. Het zou in ieder geval wel verklaren waarom de release zo ontzettend lang op zich heeft laten wachten!

We zullen het snel genoeg merken, nog maar een aantal uur tot de release van de game!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x