Home GamingAndroid Gerucht: Blue Protocol Mobile Edition in ontwikkeling

Gerucht: Blue Protocol Mobile Edition in ontwikkeling

by Pim, Sel

De langverwachte free-to-play actie-RPG Blue Protocol van Bandai Namco is nog niet beschikbaar in het Westen, maar er wordt naar verluidt al gewerkt aan een mobiele versie. Bloomberg meldt, verwijzend naar “mensen die bekend zijn met de zaak,” dat Tencent het zal uitgeven en ontwikkelen.

Naar verluidt heeft Tencent een team samengesteld voor de ontwikkeling en zal het het spel wereldwijd distribueren, hoewel de releasedatum momenteel onbekend is. Toen Bandai Namco werd benaderd voor een officiële verklaring, gaven ze geen commentaar, en de vertegenwoordigers van Tencent reageerden niet. Een aankondiging zou kunnen komen tijdens de Tokyo Game Show 2023, vooral omdat het is bevestigd dat het samen met andere Bandai Namco-titels zal verschijnen.

Blue Protocol wordt in 2024 gelanceerd voor Xbox Series X/S, PS5 en pc in het Westen, met Amazon Games als uitgever. Het zal worden uitgebracht met vijf klassen – Blade Warden, Keen Strider, Twin Striker, Foe Breaker en Spell Weaver. Spelers kunnen ook mounts gebruiken en de meeste content solo spelen, hoewel er endgame-quests zijn die andere spelers vereisen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: