That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Virtual Reality, Xbox One

GeForce Gamers zijn Game Ready voor Fallout 4 VR

Vandaag heft NVIDIA de nieuwe NVIDIA Game Ready Driver uitgebracht voor Fallout 4 VR.

 

Beschikbaar op of voor de launch van de game, zorgen Nvidia Game Ready Drivers altijd voor de beste spelervaring voor GeForce gamers. NVIDIA engineers zijn tot de laatst mogelijke minuten bezig om gameprestaties te optimaliseren en gameplay te perfectioneren. En om de kwaliteit te staven en te garanderen, is iedere Game Ready Driver WHQL-gecertificeerd door Microsoft.

Beste VR-ervaring met Fallout 4 VR

De beste kwaliteit voor een game bij de launch is belangrijk, en dat is helemaal het geval bij VR titels. Gameplay problemen en bugs verstoren het gevoel van volledig opgaan in een game en verpesten daarmee de Virtual Reality-ervaring. Ons langslopend Game Ready programma levert de best mogelijke ervaring door vertraging te minimaliseren en de prestaties zo optimaal mogelijk te maken. Hetgeen essentieel is voor soepel, stottervrije Virtual Reality gameplay. De Game Ready Driver van vandaag zorgt gelukkig voor de allerbeste VR-ervaring voor Fallout 4 VR.

 

Fallout 4, het legendarische avontuur van Bethesda Game Studios en winnaar van meer dan 200 ‘Best Of’-prijzen, waaronder de DICE en BAFTA Game of the Year, komt deze week volledig naar VR voor HTC VIVE-headsets.