Home Gaming GeForce Gamers zijn Game Ready voor de launch van Doom VFR

GeForce Gamers zijn Game Ready voor de launch van Doom VFR

by Mark van Truijen

Vandaag heeft NVIDIA de nieuwe NVIDIA Game Ready driver uitgebracht voor Doom VFR. 

Beschikbaar op of voor de launch van de game, zorgen Nvidia Game Ready Drivers altijd voor de beste spelervaring voor GeForce gamers. NVIDIA engineers zijn tot de laatst mogelijke minuten bezig om gameprestaties te optimaliseren en gameplay te perfectioneren. En om de kwaliteit te staven en te garanderen, is iedere Game Ready Driver WHQL-gecertificeerd door Microsoft.

Beste VR-ervaring met Doom VFR

De beste kwaliteit voor een game bij launch is belangrijk, en dat is helemaal het geval bij VR titels. Gameplay problemen en bugs verstoren het gevoel van volledig opgaan in een game en verpesten daarmee de Virtual Reality-ervaring. Ons langlopend Game Ready Driver programma levert de best mogelijke ervaring door vertraging te minimaliseren en de prestaties zo optimaal mogelijk te maken. Hetgeen essentieel is voor soepel, stottervrije Virtual Reality gameplay. De Game Ready Driver van vandaag zorgt gelukkig voor de allerbeste VR-ervaring voor Doom VFR.

 

Doom VFR zorgt ervoor dat de snelle, brute gameplay-fans van de serie dol worden op virtual reality. In Doom VFR dompel je jezelf onder in de UAC-faciliteit op Mars en de diepten van de Hel, terwijl jouw vaardigheden op de proef worden gesteld door intense gevechten en uitdagende puzzels.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x