That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC

GeForce Gamers zijn Game Ready voor de launch van Destiny 2 op PC!

We zijn slechts een dag verwijderd van het debuut op PC van de Destiny franchise! GeForce gamers zijn vandaag al Game Ready met de release van onze nieuwste Game Ready driver voor Destiny 2. Deze driver zorgt bovendien voor de allerbeste ervaring in Assassin’s Creed Origins.

Beschikbaar op of voor de launch van de game, zorgen NVIDIA Game Ready Drivers altijd voor de beste spelervaring voor GeForce gamers. NVIDIA engineers zijn tot de laatst mogelijke minuten bezig om gameprestaties te optimaliseren en gameplay te perfectioneren. En om de kwaliteit te staven en te garanderen, is iedere Game Ready Driver WHQL- gecertificeerd door Microsoft.

Op E3 2017 kondigde NVIDIA aan dat ze zouden gaan samenwerken met Bungie, bedenkers van de, met vele prijzen overladen Halo en Destiny game franchises, én game-uitgever reus Activision om Destiny voor de eerste keer naar de PC te brengen met de veelbelovende actiegame Destiny 2. NVIDIA heeft zijn ontwikkelingsexpertise op PC-gebied beschikbaar gesteld om de geavanceerde gaming features van het PC platform in Destiny 2 te realiseren, en om maximaal prestatievoordeel te behalen met de GeForce® GTX 10-series GPUs voor PC gamers.

Koop GeForce, Krijg Destiny 2 Gratis!

En laten we de GeForce GTX Destiny 2 bundel ook zeker niet vergeten. Als gamers een GeForce GTX 1080 Ti of GeForce GTX 1080 grafische kaart kopen, of een laptop met een van deze kaarten ingebouwd, ontvangen zeDestiny 2 op PC, op launch. Deze bundel is beschikbaar vanaf heden tot en met 29 november, 2017.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE