Home Gaming Geef je Nintendo 3DS-systeem vanaf 13 november een make-over!

Geef je Nintendo 3DS-systeem vanaf 13 november een make-over!

by Mark van Truijen

Bezitters van een Nintendo 3DS-systeem kunnen het HOME-menu van hun systeem al aanpassen met diverse kleurrijke thema’s om het een persoonlijk tintje te geven. Binnenkort krijgt deze mogelijkheid een heel nieuwe dimensie met Nintendo Badge Arcade, dat als gratis download* vanaf 13 november verkrijgbaar is in de Nintendo eShop.

In een levendige speelhal, die wordt beheerd door een praatgraag konijn, kunnen spelers een kans wagen in grijparmspelletjes en andere klassieke spellen om badges te winnen van Nintendo-games en –series als Mario Kart, Splatoon en Animal Crossing. Spelers kunnen deze badges gebruiken om het HOME-menu van hun systeem te personaliseren. Sommige badges zijn zelfs te gebruiken in plaats van de standaard systeemafbeeldingen die toegang geven tot, onder andere, de Nintendo eShop en StreetPass Mii Plaza – perfect voor totale make-overs van het HOME-menu.

Spelers mogen elke dag vijf keer gratis spelen op een oefenmachine waar alleen dummy-badges te verkrijgen zijn, maar met behendigheid en een beetje geluk kunnen spelers gratis spelbeurten winnen voor de apparaten met echte badges. Ook kunnen spelers vijf spelbeurten aanschaffen voor €1,00.

Spelers kunnen hun unieke HOME-menu-ontwerpen via Miiverse delen en elkaar op die manier inspireren. In de weken en maanden na de lancering valt er heel wat te ontdekken want de badges en apparaten worden regelmatig gewijzigd voor steeds weer nieuwe aanpassingsmogelijkheden.

Of je nu een racebaan in Mario Kart-stijl maakt, of de Splatoon-badges gebruikt voor kleurrijke spetters, vanaf 13 november laat Nintendo Badge Arcade je genieten van heel veel nieuwe mogelijkheden om het HOME-menu van je Nintendo 3DS-systeem te personaliseren. In de nieuwe trailer op YouTube kun je zien hoe het werkt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x