Home Gaming Gears of War 4 Viert Valentijnsdag met Torque Bow Tag en Nieuwe Maps

Gears of War 4 Viert Valentijnsdag met Torque Bow Tag en Nieuwe Maps

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag voegt de Gears of War 4 februari update een week lang Valentijns activiteiten, nieuwe Gear Packs om te verzamelen, twee nieuwe maps en verdere verbeteringen van de game toe.

Valentijns acties

10 februari begint een lange week vol Valentijns activiteiten, met nieuwe Gear Packs om te verdienen, dagelijkse prijzen met Valentijns thema, een ander Craftable Character om te verzamelen, en de veel gevraagde terugkeer van de Torque Bow Tag (met een Cupido-stijl twist).

Nieuwe Maps

Impact Dark

De nieuwe map ‘Impact Dark’, een geremixte versie van Impact, die de strijddynamiek van het origineel volledig verandert, is nu beschikbaar.

De nieuwe nachtelijke setting voor Impact leidt niet alleen tot een nieuwe sfeer. Voor het eerst in Gears of War Versus wordt het zicht permanent verminderd door rook die is neergedaald over het slagveld, waardoor je dichter bij de actie bent. Elk ruilwapen is gewijzigd om de stroom van de map te veranderen – Snipers zijn nu vervangen door Boltoks, Dropshot vervangt Torque / Embar en de Overkill zit nu waar Incendiaries worden gebruikt.

War Machine

De typische klassieker War Machine, geliefd door Gears of War veteranen, is terug met een drastische nieuwe kijk op de setting. Afgestapt van het oude verlaten lokale treinstation is War Machine nu gevestigd in een nieuw COG Settlement, die uitspringt met zijn ongerepte uiterlijk en glimmende grandioze functies.

Beide maps zijn vanaf vandaag beschikbaar om te spelen in de Developer Playlist voor Season Pass bezitters, met TDM, Guardian en King of the Hill gametypes met Double XP en 20% Bonus tegoed!

Guardian Verbeteringen

Tevens hebben we nieuwe verrassingen in petto voor de fans van de Guardians mode. Op basis van de fan feedback, hebben we een nieuw spawn systeem uitgebracht – Leader Spawns.  Deze nieuwe update van Guardians is perfect geschikt voor de intense gevechten met slecht zicht van Impact Dark – probeer het zelf in de Developer Playlist deze week.

Vooruitblik 

Core en Competitive lobbies zal volgende maand beschikbaar zijn in de maart update. We zullen meer details, nieuws en de eerste beelden van dit nieuwe systeem vlak voor release vrijgeven.

Op de voet gevolgd door Dizzy zullen we vanaf volgende maand meer Legacy Characters – van de iconische helden van het verleden tot de veelgevraagde terugkeer van Locust Characters – terugbrengen in Gears 4 met de juiste stemmen en vertrouwde karakters.

We hebben ook een aantal grote updates voor Horde komende zomer!

• Nieuwe “Inconceivable” Difficulty (Campaign & Horde)

• IronMan Mode (Campaign & Horde)

• Level 6 skills voor alle klassen skills

• Meer skills voor bestaande klassen

• Nieuwe Achievements

• En nog veel meer!

Ga naar het officiële Gears of War forum voor volledige informatie over onze februari update.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x