Home Gaming GC-2015: Sniper: Ghost Warrior 3 Preview

GC-2015: Sniper: Ghost Warrior 3 Preview

by Sven

Volgend jaar komt Sniper: Ghost Warrior 3 uit, maar wij mochten de game al bekijken op Gamescom! Hieronder zal ik vertellen wat mij opviel aan Sniper: Ghost Warrior 3

Wij krijgen een missie te zien die zich afspeelt vlak voor een bruiloft. Het doel van deze missie is het opzetten van mijnen om de vijand uit te schakelen, als die aanvallen. Je wilt ook dat er een vuurgevecht ontstaat, want er zijn namelijk camera’s op de bruiloft, een perfecte mogelijkheid om dat op te nemen en te gebruiken voor propaganda.

Het doel van deze missie, is dat je zelf kan kiezen wat je wilt doen. De Developers willen ook dat je dat in de game doet. Zo kan je met een drone je hele missie plannen en enemies taggen. De developers zeiden dat het doel van de game ook is, “Do anything you want, at anytime you want”.

De demo laat ons als eerst zien uit welke snipers er allemaal zijn, zo zijn wij veel verschillende snipers. De developers leggen uit dat je als speler echt rekening moet houden met welke sniper het beste is voor de missie die je wilt spelen. Zo is sniper met weinig mobiliteit vreselijk als je lange stukken moet lopen of als er een grote kans is dat je gezien kan worden.

In de game zit ook een craft system, zo kan je speciale kogels craften die makkelijk door armor gaan bijvoorbeeld. Je kunt ook traps craften, zo hebben wij in de demo mijnen gecraft.

De game gaat de spelers niet belonen met experience of skill points. De game wilt gewoon dat jij beter wordt met bepaalde wapens.

De developers legden ook uit dat er in de game een day/night cyclus zit en dat er een dynamisch weer systeem is. Zo kan het opeens regenen en is het ook opeens donker. De game gaat ook Moral Choices hebben, zo kan je dus kiezen om bijvoorbeeld iemand te vermoorden of hem te laten gaan, wat hiermee gedaan kan worden en wat voor impact het kan hebben op het verhaal is niet verteld.

Sniper: Ghost Warrior 3 staat gepland voor een release in het 2e kwartaal van 2016.

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x