Home Gaming GC-2015 Destiny krijgt een gloednieuw level systeem

GC-2015 Destiny krijgt een gloednieuw level systeem

by Sven

Er was een tijd in Destiny dat je op de normale manier maar tot level 20 kon levelen, maar binnenkort is dit verleden tijd.

The Taken King DLC gaat al veranderingen meebrengen in de gameplay, maar nu ook in het levelstysteem. In eerste instantie kon je maar tot level 20 levelen en daarna alleen een hoger level krijgen door middel van het verzamelen van Special Armor. Dat levelen door middel van dat speciale armor, had vaak veel met geluk te maken.

In het nieuwe systeem kan je tot level 40 levelen, op de traditionele manier. Dus geen special armer, gewoon alleen experience opdoen. Het is wel zo dat een Level 40 personage met special armor wel veel sterker is dan een level 40 die alleen door normaal levelen zo hoog is.

Veel fans vinden dit ook als een verbetering voor de game, wat vinden jullie? (Het nieuwe systeem komt alleen op Xbox One en PS4.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wesley
8 jaren geleden

Dit is echt een hele verbetering! Zeker aangezien de wapens/armor ook nog random drops zijn en je dus vaak meer aan het grinden bent wat vaak lijdt tot frustraties!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x